рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Alhambra (1996-2009) 6 delova, elipse – Zubri 215357

4.680 рсд

SKU: GTC1520 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT ALHAMBRA (1996-2009) 6 DELOVA, ELIPSE – ZUBRI 215357

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Gumene patosnice za Seat Alhambra (1996-2009) su pravi izbor za vaše vozilo. Bez obzira na to koliko ste zahtevni kada je u pitanju održavanje čistoće unutrašnjosti, ove patosnice će ispuniti sva vaša očekivanja.

Prednosti gumenih patosnica Seat Alhambra:

  • Izuzetna prilagodljivost: Sve gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da će savršeno odgovarati vašem vozilu. Bez ikakve sumnje, ove patosnice su neophodan dodatak za vaš automobil.
  • Dugotrajnost: Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ovo je posebno važno za one koji žele da im patosnice dugo izgledaju kao nove.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje i održavanje. Zahvaljujući materijalu visoke gustine, neće se zadržavati prljavština i nećete biti izloženi neprijatnim mirisima gume.
  • Visokokvalitetni materijali: Patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, sve materijale korišćene pri proizvodnji patosnica odobrava Evropska Unija.

Uvek sam želeo gumene patosnice koje će se savršeno uklopiti u moj Seat Alhambra. Kada sam prvi put video ove gumene patosnice, znao sam da su to one prave. Izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa i sa savršenom prilagodljivošću, ove patosnice su premašile sva moja očekivanja.

Takođe, dopadaju mi se dodatni fikseri koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Verujte mi, testirao sam ih u raznim uslovima i nijednom nisu izneverile moja očekivanja.

Budući da sam vrlo pedantan kada je u pitanju čistoća mog automobila, posebno me obradovao visoki rub patosnica od 12mm. Na taj način, mogu biti siguran da će unutrašnjost mog vozila ostati potpuno čista, čak i kada ulazim sa prljavim cipelama.

Ne morate da brinete da li će ove patosnice odgovarati vašem Seat Alhambra. Set patosnica se sastoji od prednjih i zadnjih patosnica koje su specijalno dizajnirane za taj model vozila.

Verujte mi, kvalitet ovih gumnih patosnica je zaista impresivan. Kada su u pitanju kvalitet, trajnost i estetika, ove patosnice su definitivno na vrhu liste.

Specifikacije:

  • Model: Seat Alhambra (1996-2009)
  • Broj delova: 6
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila
  • Visina ruba: 12mm
  • Sadržaj seta: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa vozila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice)
  • Fikseri: Da, samo na prednjim patosnicama gde je to fabrički predviđeno
  • Proizvedene od materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije

Ukoliko želite da vaš Seat Alhambra izgleda još bolje i da se osećate kao da ste dobili potpuno novo vozilo, ove gumene patosnice su neophodan dodatak.

Prednosti:

  • Izuzetna prilagodljivost
  • Dugotrajnost
  • Lako održavanje

🛒 Naručite ove gumene patosnice već danas i uverite se u njihovu kvalitet i izdržljivost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja