рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Trafic (2014-) – Zubri 219452

3.780 рсд

SKU: GTC1660 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO TRAFIC (2014-) – ZUBRI 219452

Izuzetno kvalitetne i praktične patosnice za vaš Reno Trafic

Gumene patosnice Reno Trafic (2014-) – Zubri 219452 su neizostavan dodatak za vaš automobil. Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala koji je izuzetno fleksibilan i dugotrajan. Sa njima, možete biti sigurni da će vaš automobil biti očuvan od prljavštine i habanja.

Nedvosmisleno odgovaraju vašem Tipu Automobila

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i precisiono dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem Reno Trafic automobilu. Uz ovaj set dobijate dve prednje i dve zadnje patosnice. Svaka garnitura patosnica je posebno dizajnirana za određeni model automobila kako bi pružila savršeno prileganje i zaštitu. Prednje dve patosnice poseduju fiksatore koji dodatno sprečavaju pomeranje i osiguravaju čvrsto prijanjanje.

Patosnice koje traju

Vaša udobnost i sigurnost su nam važne. Zbog toga je vozačeva patosnica posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja i osigurala dugotrajnost. Gumene patosnice su pažljivo izrađene od materijala visoke gustine, što osigurava njihovu fleksibilnost i izdržljivost. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume koje se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica su pažljivo odabrani i u skladu su sa bezbednosnim standardima. Gumene patosnice su sertifikovane od strane TUV-a i svi materijali su odobreni od strane Evropske Unije.

Specifikacije

  • Tip: Gumene patosnice
  • Vozilo: Reno Trafic (2014-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (set može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila)
  • Visina ruba: 12mm

Prednosti

  • Dodatna zaštita enterijera vašeg vozila
  • Originalne i prilagođene patosnice za vaš Reno Trafic
  • Fleksibilan materijal visoke gustine za dugotrajnost
  • Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Udobnost i sigurnost tokom vožnje

Napravite pravi izbor za svoj Reno Trafic!

Uverite se sami zašto su ove gumene patosnice najbolji izbor za vaš Reno Trafic. Sa njima, vaš automobil će biti zaštićen od svakodnevnih oštećenja, dok vi možete uživati u udobnosti i sigurnosti. Ne čekajte više, nabavite set gumenih patosnica Reno Trafic (2014-) – Zubri 219452 i osigurajte dugotrajnost i kvalitet za vaš automobil.

Prednosti

  • Dodatna zaštita enterijera vozila
  • Originalne i tipske patosnice za vaš Renault Trafic
  • Materijal visoke gustine za dugotrajnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja