рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Talisman (2015-) – Zubri 222274

3.780 рсд

SKU: GTC1529 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO TALISMAN (2015-) – Zubri 222274

Izuzetan kvalitet, bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Reno Talisman su vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. One su dizajnirane da se savršeno uklope u enterijer vašeg vozila i pruže mu zaštitu i eleganciju.

Tipske patosnice za savršeno prileganje

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez brige oko nepreciznog prileganja ili lošeg dizajna – patosnice su pažljivo izrađene kako bi se savršeno uklopile u Renault Talisman (2015-) model.

Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na konkretnu verziju, sve gumene patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju vašem Renault Talisman automobilu.

Dodatno ojačanje i fiksatori za stabilnost

Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Ovi fikstori postoje tamo gde je to predviđeno fabrički. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama – svaki deo je dizajniran i proizveden tako da savršeno odgovara vašem vozilu.

Visoki rub za čišti enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na vremenske uslove i uslove vožnje, gumene patosnice će zadržati sve prljavštine i nečistoće na sebi, čineći enterijer automobila urednim i čistim.

Bezbednost i sertifikati

Ove gumene auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, vrhunski materijali i izrada omogućavaju da patosnice budu TUV sertifikovane. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu.

Specifikacije (ako su dostupne)

Nismo pronašli dodatne specifikacije za ovaj proizvod.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i dizajn
  • Precizno prileganje za Renault Talisman (2015-) automobil
  • Visoki rub za dodatnu čistoću enterijera

Nabavite gumene patosnice Reno Talisman i uživajte u savršeno prilagođenim patosnicama koje pružaju zaštitu i estetski dojam za vaš automobil!

Napomena: Ova opis proizvoda je napravljen na osnovu dostupnih informacija i može se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja