рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Espace (2015-) – Zubri 219914

4.320 рсд

SKU: GTC1658 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO ESPACE (2015-) – Zubri 219914


Uz kvalitetne gumene patosnice zaboravite na neprijatne mirise i sačuvajte enterijer vašeg Renaulta Espace!


Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Patosnice su jednostavne za održavanje i nemaju neugodne mirise
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost
  • Visok rub (12mm) osigurava čistoću unutrašnjosti vozila

Specifikacije:

  • Boja: Crna, antracit ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u nekim slučajevima set može sadržavati samo prednje patosnice)
  • Fiksatori se nalaze samo na prednjim patosnicama
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za veću trajnost
  • Bez potrebe za dodatnim modifikacijama

Opis:

Gumene patosnice marke Zubri su idealan izbor za vaš Renault Espace (2015-)! Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja ne emituje neprijatne mirise, za razliku od jeftinijih alternativa. Uz ove patosnice, moći ćete da se usredsredite na vožnju, znajući da unutrašnjost vašeg vozila ostaje čista i sveža.

Sve gumene patosnice Zubri su tipske, originalne i posebno dizajnirane za određeni model i tip automobila. Ovo znači da ćete dobiti savršeno prileganje i maksimalnu zaštitu za podove svog Espacea. Bez obzira da li želite da zaštitite tepih ili da jednostavno održavate unutrašnjost vozila čistom od blata, snega ili nečistoća, ove patosnice pružaju trajnu zaštitu.

Jedan set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice (u nekim slučajevima set može sadržavati samo prednje patosnice). Prednje patosnice imaju fiksatore koji dodatno čvrsto drže patosnice na svojim mestima, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje. Tako možete biti sigurni da će patosnice ostati na mestu i pružiti maksimalnu zaštitu.

Patosnice su dostupne u tri boje: crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Na taj način možete prilagoditi izgled enterijera svog vozila svom ličnom stilu. Bez obzira na izbor boje, prednosti ovih patosnica ostaju iste – visokokvalitetna zaštita i trajnost.

Ove gumene patosnice su vrlo jednostavne za održavanje i ne zahtevaju posebnu negu. Zahvaljujući visokoj gustini gume od koje su napravljene, lako ih je očistiti od blata, prašine ili drugih nečistoća. Takođe, ne emituju neugodne mirise, što je čest problem kod jeftinijih alternativa. Možete se opustiti u vožnji, znajući da ste odabrali patosnice koje su sigurne i zdravstveno bezbedne.

Uz visinu ruba od 12mm, ove patosnice dodatno osiguravaju da se nečistoća ne širi po podovima vašeg Espacea. Bilo da su u pitanju kiša, sneg ili blato, patosnice će zadržati sve unutar svojih granica, čuvajući tako unutrašnjost vozila od prljavštine i vlage.

Saznajte više o širokom asortimanu gumenih i tepih patosnica koje nudimo.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Jednostavne za održavanje i bez neugodnih mirisa
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost
  • Visok rub (12mm) osigurava čistoću unutrašnjosti vozila

Zamislite samo kako će vaš Renault Espace izgledati sa ovim kvalitetnim gumicama za podove. Ove patosnice će vaše vozilo učiniti još lepšim i pružiti vam dugotrajnu zaštitu.

Dodajte gumene patosnice Renault Espace (2015-) u svoju korpu i uživajte u sigurnoj vožnji sa čistom unutrašnjošću vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja