рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Captur II (2019-) – Frogum 410862

3.780 рсд

SKU: GTC1382 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO CAPTUR II (2019-) – FROGUM 410862

Gumene patosnice visokog kvaliteta koje će savršeno odgovarati vašem Renault Captur II modelu iz 2019. godine. Uz ove gumene patosnice, osiguravate čistoću i funkcionalnost vašeg automobila. Bez obzira da li je vaše vozilo novo ili staro, gumene patosnice su odličan dodatak koji će vam olakšati održavanje enterijera.

Kvalitetne i originalne gumene patosnice

Kada je u pitanju kvalitet, gumene patosnice renomirane marke Frogum su pravi izbor. Napravljene su od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa, što čini vožnju udobnijom i prijatnijom. Ove gumene patosnice su tipske, što znači da su dizajnirane specifično za Reno Captur II (2019-) model. Možete biti sigurni da će patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu, bez nepotrebnog pomeranja ili sklizanja. Na prednjim dve patosnice se nalaze fiksatore koji će dodatno osigurati čvrsto prijanjanje.

Modernog dizajna i trajne

Gumene patosnice su crne boje, modernog dizajna i preciznih dimenzija. Njihov elegantan izgled će se savršeno uklopiti sa enterijerom vašeg vozila. Prednja patosnica namenjena vozaču je dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. Zahvaljujući visokom rubu od 12mm, gumene patosnice će efikasno sprečiti prljanje i upijanje vlage u tepih. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće ispuštati neugodne mirise kao neke jeftinije alternative. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane i izrađene od materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije.

Zaštita enterijera i praktičnost

Gumene patosnice su neophodan dodatak za svakog vozača koji želi da zaštiti enterijer svog vozila. Osim što će sprečiti ulazak prljavštine, peska i vlage u tepih, gumene patosnice će olakšati čišćenje vozila. Jednostavno ih izvadite iz automobila, operite vodom i sapunom, i osušite – i vaša patosnica će ponovno biti spremna za upotrebu.

Specifikacije:

  • Set gumenih patosnica za Reno Captur II (2019-)
  • Boja: crna
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatore za dodatno prijanjanje imaju samo prednje dve patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: visokokvalitetna guma
  • TUV sertifikat
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti

  • Visokokvalitetne gumene patosnice odgovarajuće za Reno Captur II (2019-) model
  • Originalne i tipske patosnice koje se savršeno uklapaju u vaše vozilo
  • Napravljene od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Praktične i jednostavne za održavanje
  • Visok rub od 12mm štiti enterijer od prljanja
  • Fiksatore na prednjim patosnicama osiguravaju čvrsto prijanjanje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja

Zamislite samo koliko će vaše putovanje biti udobno i bezbrižno, znajući da je enterijer vašeg Reno Captur II modela zaštićen ovim visokokvalitetnim gumicama. Ne samo da će patosnice ostati na svom mestu, već će sačuvati tepih od svakodnevnih nečistoća, obezbeđujući vam čist i prijatan enterijer. Zahvaljujući njihovom modernom dizajnu, gumene patosnice će se savršeno uklopiti u estetiku vašeg vozila.

U svojoj vožnji, vredi imati praktičnu opremu. Upravo su gumene patosnice neophodan dodatak koji će vam olakšati održavanje i zaštititi vaš novi automobil. Iz sopstvenog iskustva mogu reći da su ove gumene patosnice veoma efikasne i izuzetno trajne. Pružaju pouzdanu zaštitu enterijera vozila i čine čišćenje automobila mnogo lakšim zadatkom.

Zaštitite svoj Reno Captur II (2019-) model i uložite u gumene patosnice visokog kvaliteta. Ne samo da ćete produžiti vek trajanja enterijera svog vozila, već ćete i olakšati sopstveno održavanje. Odaberite Frogum gumene patosnice i uživajte u udobnoj i bezbrižnoj vožnji!


PREDNOSTI

  • Visokokvalitetne gumene patosnice odgovarajuće za Reno Captur II (2019-) model.
  • Originalne i tipske patosnice koje se savršeno uklapaju u vaše vozilo.
  • Napravljene od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja