рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo Partner (2008-2018) Prednje – Zubri 215272

3.240 рсд

SKU: GTC1656 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO PARTNER (2008-2018) PREDNJE – ZUBRI 215272

Gumene patosnice Pezo Partner (2008-2018) Prednje – Zubri 215272 su prirodni izbor kada želite vrhunsku zaštitu za vaše vozilo. Kvalitetne i praktične, ove gumene patosnice pružaju sve što vam je potrebno za očuvanje unutrašnjosti vašeg automobila. Bez neprijatnih mirisa i sa visokom funkcionalnošću, ove patosnice su savršeno rešenje za svakog vozača.

Prednosti ovih gumenih patosnica:

1. Originalne i tipske patosnice za vaše vozilo

Gumene patosnice Pezo Partner (2008-2018) su originalne i tipske, što znači da su prilagođene upravo za vaš automobil. Bez ikakve nedoumice, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila. Nema potrebe za prilagođavanjem ili dodatnim modifikacijama.

2. Bezbedne i funkcionalne

Ove patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne standarde. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno ojačavaju njihovu postojanost i sprečavaju pomeranje. Sa visinom ruba od 12mm, unutrašnjost vašeg vozila će ostati čista i bez neželjenih prljanja.

3. Kvalitetna izrada i jednostavno održavanje

Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva. Bez obzira na vremenske uslove ili intenzivan korišćenje, ove patosnice će zadržati svoj oblik i funkcionalnost. Osim toga, ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise.

Uveravam vas da su gumene patosnice Pezo Partner (2008-2018) Prednje – Zubri 215272 fantastičan dodatak za vaše vozilo. U mom iskustvu, korišćenje ovih patosnica je donelo brojne prednosti, uključujući:

  • Zaštitu unutrašnjosti vozila: Sa ovim patosnicama, nećete morati da brinete o oštećenjima ili prljanju unutrašnjosti vašeg automobila. Vaše dragoceno vozilo će ostati očuvano i novim izgledom.

  • Praktičnost i jednostavnost: Gumene patosnice su izuzetno jednostavne za postavljanje i podešavanje. Uparite ih sa enterijerom vašeg vozila i odmah će se uklopiti u prostor.

  • Sigurnost vaših saputnika: Gumene patosnice pružaju odličnu trakciju i sprečavaju klizanje stopala tokom vožnje. Ovo je posebno važno za vozače koji putuju sa decom ili starijim osobama.

Sve u svemu, gumene patosnice Pezo Partner (2008-2018) Prednje – Zubri 215272 su izuzetno kvalitetan proizvod koji će vam pružiti zaštitu, udobnost i trajnost. Uživajte u vožnji bez brige o održavanju unutrašnjosti vašeg vozila.

Specifikacije:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisi od modela i tipa vozila)
  • Set: Dve prednje gumene patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikacija: TUV

Prednosti:

  • Originalne i tipske patosnice
  • Bezbedne i funkcionalne
  • Kvalitetna izrada i jednostavno održavanje

Kupite gumene patosnice Pezo Partner (2008-2018) Prednje – Zubri 215272 i uživajte u vrhunskoj zaštiti i udobnosti za vaše vozilo.

Buy now


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja