рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 207 (2006-2012) – Zubri 214844

3.780 рсд

SKU: GTC2021 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 207 (2006-2012) – ZUBRI 214844

Gumene Patosnice Pezo 207 – Visokokvalitetne i Prilagođene Vašem Vozilu

Gumene patosnice su neizostavan dodatak vašem Pezo 207 automobilu. Ako želite da zaštitite podove svog vozila od prljavštine, vlage i habanja, ne samo da ćete uštedeti novac na čišćenju i održavanju, već ćete i produžiti vek trajanja podova.

Uz gumene patosnice Pezo 207, dostupne u našoj ponudi, možete biti sigurni da ćete dobiti izuzetan proizvod vrhunskog kvaliteta koji će savršeno odgovarati vašem automobilu. Bez neprijatnih mirisa i pravljen od materijala visoke gustine, ovaj set patosnica će vam pružiti sve što vam je potrebno u jednom proizvodu.

Tipske i Originalne Patosnice za Vaš Pezo 207

Naše gumene patosnice su izrađene tačno prema specifikacijama Pezo 207 automobila (2006-2012), i stoga ćete dobiti potpuno prilagođen proizvod koji će savršeno odgovarati vašem vozilu. Bez nepotrebnih modifikacija ili dodatnog truda, ove patosnice su jednostavne za postavljanje i odmah ćete primetiti razliku u izgledu i praktičnosti vašeg automobila.

Moderan Dizajn i Precizne Dimenzije

Kada je u pitanju stil, gumene patosnice za Pezo 207 neće vas razočarati. Sa svojim modernim dizajnom i preciznim dimenzijama, ove patosnice pružaju pravi estetski dodatak vašem vozilu. Bez obzira na boju koju izaberete – crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež – vaš automobil će izgledati profinjeno i dobiti dozu elegancije.

Sigurnost i Stabilnost

Da biste se osećali sigurno dok vozite, gumene patosnice Pezo 207 su opremljene fikserima koji ih čvrsto drže na svom mestu. Na taj način, nećete morati da brinete o pomeranju patosnica tokom vožnje. Ove fiksere poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Dodatna Ojačanja za Dulji Vek Trajanja

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala intenzivno korišćenje tokom vremena. Ovo znači da ćete imati dugotrajan proizvod koji će vam pružiti mirnu vožnju bez brige o oštećenjima ili habanju.

Jednostavno Održavanje i Bezbednost

Gumene patosnice za Pezo 207 su vrlo jednostavne za održavanje. Bez neprijatnih mirisa i napora, moći ćete lako da ih očistite i zadržite svežinu vašeg vozila. Takođe, tečnosti neće proći kroz patosnice, čuvajući podove automobila od vlage i fleka.

Ne samo da su ove gumene patosnice praktične, već su i bezbedne za upotrebu. Sertifikovane od strane TUV-a i sa svim materijalima koji su odobreni od strane Evropske Unije, nećete morati da brinete o štetnim supstancama ili alergijama koje bi mogle uticati na vaše zdravlje.

Specifikacije:

  • Materijal: Guma visoke gustine
  • Visina ruba: 12mm
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela)
  • Set se sastoji od: dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fikseri za dodatnu stabilnost (samo na prednjim patosnicama)
  • Cena je za set gumenih patosnica

Prednosti

  • Bez neprijatnih mirisa
  • Precizno prilagođene Pezo 207 modelu
  • Moderan dizajn sa visokokvalitetnim materijalom
  • Dodatno ojačanje na vozačevoj patosnici
  • Jednostavno održavanje i bezbednost od vlage
  • Fikseri za stabilnost patosnica

Nabavite gumene patosnice Pezo 207 iz naše ponude i uživajte u svim njihovim prednostima već danas! Vaš automobil će vam biti zahvalan, a vi ćete se osećati sigurno i udobno dok vozite.

Napomena: Cene su podložne promenama. Proverite najnoviju cenu na našem sajtu.

[Donji tekst ide kao “call to action” sa potencijalnom ponudom, na način da jeurčen samo ukoliko je formatiran text moguć]:

Kliknite ovde da biste naručili gumene patosnice Pezo 207 i uživali u sigurnijoj i udobnijoj vožnji!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja