рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Pezo 108 (2014-2021) – Frogum 542735

3.780 рсд

SKU: GTC1310 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE PEZO 108 (2014-2021) – FROGUM 542735

Visokokvalitetne, praktične i nenametljive gumene patosnice za vaš Pezo 108!

Ključne karakteristike:

  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i odgovarajući za navedeni automobil
  • Crne boje
  • Fiksatori za dodatno učvršćivanje (samo na prednjim patosnicama)
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana
  • Rub patosnice visine 12mm za čist enterijer
  • Jednostavne za održavanje
  • TUV sertifikovane

Gumene patosnice Pezo 108 (2014-2021) – Frogum 542735 su idealan izbor za vaš automobil. Ova set patosnica je dizajnirana sa posebnom pažnjom za kvalitet i praktičnost kako bi vam pružila najbolje iskustvo pri korišćenju.

Kako biste očuvali čistoću enterijera svog vozila, gumene patosnice su neophodan dodatak. Ove patosnice su nenametljive i savršeno se uklapaju u unutrašnjost Pezo 108 modela, pružajući vam potpunu zaštitu od nečistoća i habanja.

Ova tipska patosnica je direktno dizajnirana za Pezo 108 model od 2014. do 2021. godine, što garantuje savršeno prilagođavanje vašem vozilu. Bez obzira da li je reč o prednjim ili zadnjim sedištima, ovaj set patosnica u potpunosti će se uklopiti u automobil i pružiti vam udobnost i sigurnost.

Posebna prednost ovih gumene patosnica je njihov bezmirisni materijal. Bez obzira na to koliko vremena provodite u vozilu, nećete osećati neprijatan miris gume koji je čest kod nekvalitetnih patosnica drugih proizvođača.

Pored toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, što je posebno važno za one koji provode dosta vremena u automobilu.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što osigurava da će svi otpaci, kao što su blato i pesak, ostati na patosnici, a ne na automobilskom tepihu. Na taj način zadržaćete čist enterijer i izbeći dodatne troškove čišćenja.

Gumene patosnice Pezo 108 (2014-2021) – Frogum 542735 su vrlo jednostavne za održavanje. Samo ih obrišite vlažnom krpom ili isperite pod mlazom vode kako biste uklonili sve nečistoće. Ne morate brinuti o dugotrajnom pranju ili upotrebi hemikalija.

Ove gumene patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Osim što pružaju odličnu zaštitu i udobnost, ove patosnice su sertifikovane prema TUV standardima, što potvrđuje njihov kvalitet.

Budite sigurni da je ova garnitura gumene patosnice proizvedena u skladu sa svim bezbednosnim standardima. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena odnosi se na jedan set gumene patosnice koji je prilagođen Pezo 108 (2014-2021) modelu. Sve što trebate uraditi je da ih postavite u svoje vozilo i uživate u bezbednosti, stilu i funkcionalnosti.

Pogledajte i ostale ponude gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET kako biste pronašli savršenu patosnicu za svoj automobil.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Tipske i originalne za Pezo 108 (2014-2021)
  • Precizne dimenzije za savršeno prilagođavanje
  • Dodatni fiksatori za čvrsto učvršćivanje (samo na prednjim patosnicama)
  • Ojačana vozačeva patosnica za produženi vek trajanja
  • Rub visine 12mm za čist enterijer
  • Jednostavne za održavanje
  • TUV sertifikovane

Napomena: Ne propustite priliku da svoj Pezo 108 (2014-2021) opremite visokokvalitetnim gumanim patosnicama koje će pružiti maksimalnu zaštitu enterijera i omogućiti vam udobnost i stil. Ne čekajte, već poručite svoj set gumene patosnice danas!

KUPI ODMAH

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja