рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Zafira C Tourer (2015-2019) – Zubri 299284

3.780 рсд

SKU: GTC1690 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ZAFIRA C TOURER (2015-2019) – ZUBRI 299284

IZUZETNA KVALITETA I BEZBEDNOST

Gumene patosnice Opel Zafira C Tourer (2015-2019) – Zubri 299284 su visokokvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa koje će savršeno odgovarati vašem vozilu. Ove patosnice su tipske, što znači da su originalne i nedvosmisleno prilagođene za navedeni model automobila. Bezbednosni aspekt je takođe važan, a ove patosnice su TUV sertifikovane, što pruža dodatnu sigurnost.

MODERAN DIZAJN I PRECIZNE DIMENZIJE

Auto patosnice imaju modern dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju Opel Zafira C Tourer (2015-2019). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, pružajući potpunu zaštitu za podove vašeg vozila. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice, što je u skladu sa specifikacijama određenog modela. Vozačeva patosnica dodatno je ojačana radi produženog veka trajanja.

JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE I VRHUNSKA PRILAGOĐENOST

Patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju dodatne modifikacije. Pružaju tačno pristajanje za vaš model vozila, čime se sprečava pomeranje patosnica tokom vožnje. Fiksatori na prednjim dveju patosnica dodatno ih učvršćuju i garantuju optimalnu stabilnost. Ove gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i lako se održava.

ODRŽAVANJE ČISTOĆE I BEZBEDNOST

Rub patosnice ima visinu od 12mm, obezbeđujući dodatnu čistoću enterijera vašeg vozila. Patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne ostavljaju neprijatne mirise gume kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Takođe, važno je napomenuti da su svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih auto patosnica na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJE:

  • Model: Opel Zafira C Tourer (2015-2019)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela)
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice

PREDNOSTI

  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije i modern dizajn
  • Jednostavno postavljanje i optimalna prilagođenost
  • Održavanje čistoće i bezbednost
  • TUV sertifikovano
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Dodatna ojačanja za veći vek trajanja

Pružite svojim putnicima osećaj luksuza i praktičnosti uz gumene patosnice Opel Zafira C Tourer (2015-2019) – Zubri 299284. Investirajte u kvalitet i sigurnost svog vozila. Ne propustite priliku da vaš automobil bude opremljen vrhunskim patosnicama koje će savršeno odgovarati njegovom enterijeru. Poručite svoj set gumene patosnice danas!

(Ovo je štanc tekst! Kupovina guma za Kraljevo je lako i povoljno na www.oxomarket.rs).

Pristupite ponudi

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja