рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Zafira A (1999-2005) 3. red – Frogum 542803

2.880 рсд

SKU: GTC1442 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ZAFIRA A (1999-2005) 3. RED – FROGUM 542803

Gumene patosnice Opel Zafira A (1999-2005) 3. red – Frogum 542803

Gumene patosnice za Opel Zafira A (1999-2005) 3. red su visokokvalitetne i bez mirisa. Ove patosnice su tipske i originalne, što znači da savršeno odgovaraju vašem automobilu.

Modernog dizajna i savršeno odgovarajuće dimenzije

Patosnice su crne boje i set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje patosnice. Patosnice su modernog dizajna i posebno su dizajnirane za vaš model automobila, što znači da će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Fiksatori su integrisani samo tamo gde je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

Visoka kvaliteta i jednostavan za održavanje

Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Takođe, poseduju TUV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Patosnice su takođe sertifikovane bezbednosnim standardima Evropske Unije.

Čistoća i dugotrajnost

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno pomaže u očuvanju čistoće enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise. Nećete imati probleme s neprijatnim mirisima koje imaju nekvalitetne patosnice.

Cena i zemlja proizvodnje/uvoza

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Patosnice su proizvedene/uvezene iz Poljske.

Pogledajte našu ponudu

Pored ovih gumene patosnica, imamo i širok izbor tepih patosnica. Posetite našu stranicu kako biste videli celokupnu ponudu.

Prednosti

  • Bez mirisa
  • Visokokvalitetne gume visoke gustine
  • Precizne dimenzije i savršeno pristaju modelu Opel Zafira A (1999-2005)

Napomena: Ova proizvodna opis je kreiran na osnovu priloženih informacija i ne prikazuje stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Za detaljnije informacije, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja