рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Vectra C (2002-2008) – Zubri 213169

3.780 рсд

SKU: GTC2013 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL VECTRA C (2002-2008) – Zubri 213169

Auto patosnice su neizostavan dodatak za vaš Opel Vectra C (2002-2008). Izrađene od visokokvalitetne gume, ove gumene patosnice su savršeno prilagođene i udobne za vaše putovanje. Isprobao sam mnoge slične proizvode, ali nikada nisam naišao na patosnice koje su toliko udobne i istovremeno pružaju izuzetnu zaštitu za pod vašeg automobila.

Bezbednost i visok kvalitet

Gumene patosnice za Opel Vectra C (2002-2008) od brenda Zubri 213169 ne samo da su tipizirane za ovaj model automobila, već poseduju i visinu ruba od 12mm što garantuje čistoću vašeg enterijera i sprečava ulazak nečistoća. Ove patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Bez obzira na vremenske uslove, ove patosnice će ostati netaknute.

Jedinstvenost i funkcionalnost

Dizajn ovih patosnica je moderan i precizno odgovara vašem vozilu. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje se lako i precizno postavljaju. Možete biti sigurni da će se patosnice savršeno uklopiti u vaš automobil.

Vozačeva patosnica je posebno pojačana kako bi se produžio njen vek trajanja, što je zaista divno jer ne morate brinuti o promeni patosnica na duže vreme. Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije, već se jednostavno postavljaju i ostaju čvrsto na mestu zahvaljujući fikserima koji se nalaze na prednjim patosnicama.

Udobnost i lako održavanje

Ne samo da su ove gumene patosnice izuzetno izdržljive i praktične, već su i veoma udobne za korisnika. Tokom dužih putovanja ili svakodnevnog korišćenja, ove patosnice pružaju sigurnost i ugodnost. Uz to, nema potrebe da brinete o mirisu gume jer ove patosnice nemaju neprijatan miris, za razliku od jeftinijih alternativa.

Povoljna cena i kvalitetna izrada

Možda mislite da je cena ovih patosnica previsoka u poređenju sa drugim alternativama, ali moram vam reći da vredi svaku paru. Kada se radi o kvalitetu, udobnosti i trajnosti, ovaj proizvod je bez premca. Sertifikovane su od strane TUV-a i svi materijali koji su korišćeni u proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne
  • Prilagođene tačno vašem modelu Opel Vectra C (2002-2008)
  • Lako se održavaju
  • Visina ruba od 12mm za zaštitu enterijera
  • Udobne i sigurne
  • Jednostavno postavljanje bez modifikacija
  • Fikseri za dodatnu čvrstoću
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Dugotrajne i izdržljive
  • Sertifikovane od strane TUV-a

Sada je vreme da svoj Opel Vectra C (2002-2008) opremite gumenim patosnicama koje će pružiti zaštitu, udobnost i estetski dojam. Ne gubite vreme i poručite ove fantastične patosnice još danas. Budite sigurni da ćete se osećati posebno vozeći se u svom automobilu, znajući da je vaš pod zaštićen.

*Poručite vaše gumene patosnice danas i iskusite razliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja