рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Cascada (2013-2019) – Frogum 0691

3.780 рсд

SKU: GTC1144 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL CASCADA (2013-2019) – FROGUM 0691

Gumene patosnice Opel Cascada (2013-2019) – Frogum 0691 su proizvedene od vrhunskog materijala, koji garantuje kvalitet i izdržljivost. Ukoliko tražite patosnice bez neprijatnih mirisa, ove auto patosnice su idealan izbor za vas.

Izuzetan kvalitet bez kompromisa

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Važno je napomenuti da set patosnica može varirati u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Savršeno odgovaraju vašem automobilu

Auto patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Da biste bili sigurni da će patosnice ostati na svom mestu tokom vožnje, vozačeva patosnica je dodatno ojačana i poseduje fiksator. Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i lako se postavljaju.

Čistoća enterijera vašeg automobila

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, kakve imaju patosnice lošijeg kvaliteta. Za vašu sigurnost, ove patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Naglasak na prednostima:

  • Kvalitetan materijal: Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva.
  • Precizan dizajn: Tipske patosnice savršeno odgovaraju vašem automobilu, pružajući mu elegantan izgled.
  • Lako održavanje: Ove patosnice se jednostavno održavaju čistim, pružajući vam čistoću i svežinu u vašem vozilu.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Uvek čiste i uredan enterijer

Gumene patosnice Opel Cascada (2013-2019) – Frogum 0691 su neophodan dodatak za održavanje čistoće i urednosti enterijera vašeg automobila. Neka vaše vozilo izgleda besprekorno svaki put kada otvorite vrata. Investirajte u kvalitetne patosnice i osigurajte dugotrajnu zaštitu vašeg automobila.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica


Prednosti:

  • Kvalitetan materijal
  • Precizan dizajn
  • Lako održavanje

Napravite pravi izbor i obezbedite zaštitu i eleganciju vašem vozilu! Poručite gumene patosnice Opel Cascada (2013-2019) – Frogum 0691 i uživajte u udobnosti i čistoći svog automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja