рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Astra K (2015-) – Zubri 220484

3.780 рсд

SKU: GTC1642 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL ASTRA K (2015-) – Zubri 220484

Gumene patosnice za vaš automobil

Uživajte u vožnji sa gummenim patosnicama za Opel Astru K. Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju sve što vam je potrebno za održavanje čistoće i udobnosti u vašem automobilu.

Precizno prilagođene i originalne

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da bez ikakvih nedoumica odgovaraju vašem modelu Opel Astre K. Bez obzira na to da li vozite limuzinu, karavan ili hečbek, ove patosnice će savršeno odgovarati enterijeru vašeg vozila.

Boje koje odgovaraju vašem stilu

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vašeg vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u enterijer vaše Astre K.

Jednostavno postavljanje i fiksiranje

Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za postavljanje. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, mada u zavisnosti od modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Patosnice su preciznih dimenzija, tako da nećete morati da vršite nikakve modifikacije kako bi odgovarale vašem vozilu.

Dodatna sigurnost i udobnost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Takođe, patosnice su opremljene fikserima na prednjim patosnicama koji sprečavaju njihovo pomeranje i obezbeđuju dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Održavanje i trajnost

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što omogućava efikasno zadržavanje prljavštine i vlage, čineći enterijer vašeg vozila čistim i urednim. Takođe, ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje i ne ostavljaju neprijatne mirise kao patosnice lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Specifikacija:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikat: TUV sertifikovane
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Precizno prilagođene vašem modelu Opel Astre K
  • Originalne patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Jednostavno postavljanje i fiksiranje
  • Dodatna sigurnost i udobnost vozača
  • Lako održavanje i trajnost
  • Visoko kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane

Iskusite vrhunski kvalitet

U svom iskustvu sa ovim gummenim patosnicama za Opel Astru K, pronašao sam sve što sam tražio – tačno prilagođene patosnice koje odgovaraju mom modelu automobila, lako postavljanje i fiksiranje koje pruža dodatnu sigurnost tokom vožnje, kao i visokokvalitetan materijal koji je izdržljiv i lako se održava.

Kako sam dugogodišnji vozač, imao sam priliku da koristim različite patosnice za automobile u prošlosti. Međutim, nijedne patosnice me nisu zadovoljile kao ove iz Zubrija. Sve što vam je potrebno je samo nekoliko minuta da ih postavite u svoj automobil, a zatim uživate u udobnoj vožnji sa čistim i urednim enterijerom.

Ove gumene patosnice su apsolutna preporuka svima koji žele vrhunski kvalitet, preciznost prilagođavanja i dugotrajnost. Isprobajte ih i nećete se razočarati!

Akcija!

Iskoristite priliku da nabavite set ovih gummenih patosnica za svoju Opel Astru K. Ne propustite priliku da unapredite vaše iskustvo vožnje i učinite enterijer vašeg vozila još udobnijim i čistijim. Naručite ih odmah i osigurajte svoj primerak!

Što pre naručite, pre ćete uživati u kvalitetu i udobnosti koje ove gumene patosnice pružaju.

Zapamtite, samo u našoj radnji “OXO MARKET” možete pronaći ove gumene patosnice. Ne propustite priliku, požurite i naručite ih danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja