рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 2. red – Frogum 546146

2.880 рсд

SKU: GTC1221 Kategorije: ,

Gumene patosnice Nissan Primastar (2001-2014) 2. red – Frogum 546146

Visokokvalitetne gumene patosnice za automobil

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za vaš automobil. Ako želite da zaštitite unutrašnjost i održavate čistim enterijer svog vozila, onda su ove gumene patosnice savršen izbor. Ove patosnice su posebno dizajnirane za Nissan Primastar (2001-2014) 2. red i pružaju izuzetnu zaštitu i osiguranje od prljanja i habanja.

Vrhunski kvalitet bez mirisa

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih gumeneh patosnica je njihov vrhunski kvalitet. Proizvedene su od visoko kvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna. Osim toga, važno je napomenuti da ove patosnice nemaju neprijatan miris koji karakteriše neke patosnice lošijeg kvaliteta.

Tipske patosnice za savršeno pristajanje

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila – Nissan Primastar (2001-2014) 2. red. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Dodatna učvršćenja za veću stabilnost

Da bi se osigurala još veća stabilnost i sprečilo pomeranje patosnica, prednje dve patosnice poseduju fiksatore. Ovi fiksetori dodatno jačaju učvršćenje i pružaju sigurnost tokom vožnje. Važno je napomenuti da samo patosnice koje to fabrički predviđaju imaju fiksatore. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Savršeno prilagođene dimenzije

Patosnice su modernog dizajna sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Ne zahtevaju dodatne modifikacije i svaka garnitura patosnica je posebno dizajnirana za specifičan tip vozila. Ovo garantuje da će patosnice savršeno pristajati i pružati maksimalnu zaštitu.

Izuzetno lako održavanje

Održavanje ovih gumeneh patosnica je veoma jednostavno. Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti automobila. Da biste ih održali čistim, samo ih izvadite iz vozila, operite vodom ili blagim sredstvom za čišćenje, i vratite ih nazad.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitet i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za upotrebu.

Specifikacije:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Nissan Primastar (2001-2014) 2. red
  • Boja: Crna
  • Set: Dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet bez mirisa
  • Precizno prilagođene dimenzije za savršeno pristajanje
  • Fiksatori za dodatnu stabilnost

Napomena: Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica

Ukoliko želite da zaštitite vaš automobil i održite unutrašnjost čistom, ove gumene patosnice su pravi izbor. Iskoristite prednosti vrhunskog kvaliteta bez mirisa i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Ne oklevajte, već nabavite svoj set već danas!

Poručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja