рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan NV300 (2014-) Prednje – Zubri 219452

3.780 рсд

SKU: GTC1350 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN NV300 (2014-) PREDNJE – ZUBRI 219452

Prednosti

  • Visok kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje

Opis proizvoda

Gumene patosnice Nissan NV300 (2014-) Prednje – Zubri 219452 su izuzetno kvalitetne patosnice namenjene da pruže maksimalnu zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila. Ove auto patosnice su tipske, što znači da su specijalno dizajnirane i proizvedene tako da savršeno odgovaraju Nissan NV300 (2014-) modelu. Bez obzira na to da li preferirate crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež boju, možete biti sigurni da će se ove gumene patosnice uklopiti sa izgledom vašeg vozila.

Jedan set gumene patosnice uključuje dve prednje patosnice. Tačan sastav seta zavisiće od modela i tipa automobila, ali može se desiti da set sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica je pažljivo dizajnirana i proizvedena sa preciznim dimenzijama kako bi savršeno odgovarala tipu vozila za koji je namenjena.

Ono što razlikuje ove gumene patosnice od drugih je prisustvo fiksatora na prednjim dveju patosnica. Ti fiksatori dodatno pomažu učvršćivanje i sprečavaju pomeranje patosnica tokom vožnje. Međutim, važno je napomenuti da fiksatori postoje samo tamo gde je to fabrički predviđeno.

Dodatna prednost vozačeve patosnice je njen ojačan rub. Ova ojačana ivica omogućava duži vek trajanja patosnice, čineći je izdržljivijom i otpornijom na habanje.

Kada je reč o održavanju, ove gumene patosnice su veoma jednostavne za čišćenje i održavanje. Za razliku od nekih patosnica nižeg kvaliteta koje mogu imati neugodne mirise, ove auto patosnice nemaju takav problem. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i otporna na habanje.

Važno je naglasiti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne testove. Svi materijali koji su upotrebljeni pri proizvodnji ovih auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena koja je navedena je za jedan set gumene patosnice za Nissan NV300 (2014-) model. Primetili ste da je cena izuzetno pristupačna u odnosu na kvalitet koji dobijate.

U ovom trenutku, možda imate dilemu zbog takve niske cene. Ali nemojte se brinuti! Ova cena ne utiče na kvalitet patosnica. Naprotiv, OXO MARKET je poznat po pružanju visoko kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama, i ovaj set gumene patosnice nije izuzetak.

Ne brinite se zbog procesa uvoza jer ove gumene patosnice su poreklom iz Češke. To vam garantuje originalnost proizvoda i kvalitet koji dolazi iz evropske zemlje.

Zaključak

Ukratko, gumene patosnice Nissan NV300 (2014-) Prednje – Zubri 219452 su odličan izbor za sve vlasnike ovog modela vozila. Tipske su, originalne i precizno dizajnirane, a njihov kvalitetni materijal i dodaci poput fiksatora i ojačane ivice čine ih izuzetno izdržljivim.

Lako se čiste, nemaju neprijatne mirise i jednostavno se postavljaju, bez ikakvih dodatnih modifikacija. Uz njih ćete dobiti i garanciju visokog kvaliteta i pristupačnu cenu.

Ne oklevajte da poručite gumene patosnice Nissan NV300 (2014-) Prednje – Zubri 219452 i zaštitite enterijer vašeg vozila na najbolji mogući način.


ZA PORUDŽBINU I VIŠE INFORMACIJA POSETITE OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja