рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mitsubishi Outlander (2007-2012),(2013-) – Zubri 215374

3.780 рсд

SKU: GTC1991 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MITSUBISHI OUTLANDER

Gumene patosnice za vaš Mitsubishi Outlander koji nudi izuzetnu kvalitetu i udobnost bez neprijatnih mirisa. Ove automobilske patosnice su tipske, originalne i savršeno se uklapaju u vaš model vozila. Bez obzira na godište, Zubri gumene patosnice su dizajnirane da nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu.

Kvalitetne i udobne

Ove crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume koja je prijatna na dodir. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela automobila, može sadržati samo prednje patosnice. Uz svaku garnituru dobijate fiksatore za prednje patosnice kako bi se dodatno učvrstili i sprečili pomeranje. Izrađene su da savršeno odgovaraju dimenzijama vašeg vozila, čineći ih praktičnim i komfornim izborom.

Čuvajte čistoću vašeg vozila

Patosnice imaju visok rub od 12mm koji sprečava da prljavština dospe u enterijer vašeg vozila. Ove gumene patosnice su lako održavajuće i nemaju neprijatne mirise gume koje se često javljaju kod jeftinijih opcija. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i izrađene od materijala koji se nalazi na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Lako se uklapaju i produžuju vek trajanja

Za dodatnu sigurnost i izdržljivost, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i veoma jednostavno se postavljaju u vaš automobil. Bez obzira na vaš stil vožnje, ove patosnice će ostati na mestu bez klizanja ili pomeranja.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije za savršeno uklapanje
  • TUV sertifikovane za sigurnost

Postavite ove gumene patosnice Mitsubishi Outlander u svoj automobil i uživajte u udobnosti, jednostavnom održavanju i zaštiti enterijera. Naručite svoj set danas i iskusite razliku.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET.

Napomena: Ova opis proizvoda se temelji na pruženim informacijama i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja