рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mini Countryman (2010-2016) – Frogum 410695

4.680 рсд

SKU: GTC1376 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MINI COUNTRYMAN (2010-2016) – Frogum 410695

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Mini Countryman!

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne funkcije ili prednosti proizvoda.

Specifikacije

  • Tip automobila: Mini Countryman (2010-2016)
  • Proizvođač: Frogum
  • Model: 410695
  • Boja: Crna
  • Set: Dve prednje i dve zadnje gumene patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Fikseri: Da, na prednjim patosnicama
  • Lako održavanje: Da
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikat: TUV sertifikovane i usklađene sa standardima Evropske Unije
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Opis proizvoda

Gumene patosnice su neizostavan dodatak za vaš Mini Countryman. Ove patosnice su izuzetno kvalitetne, bez neprijatnih mirisa i pružaju vrhunsku zaštitu za unutrašnjost vašeg vozila.

Kao tipske patosnice, one su dizajnirane specifično za Mini Countryman (2010-2016) i savršeno odgovaraju njegovim dimenzijama. Bez obzira na model ili tip automobila koji vozite, ove patosnice će savršeno odgovarati.

Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. Važno je napomenuti da set može varirati u zavisnosti od modela i tipa automobila. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji obezbeđuju dodatnu čvrstoću i sprečavaju pomeranje. Ovaj detalj se pojavljuje samo tamo gde je fabrički predviđeno.

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja i izdržala veću količinu habanja. Nećete morati da vršite nikakve dodatne modifikacije kako bi patosnice pristajale, jer je svaka garnitura pažljivo dizajnirana da savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Sa visinom ruba od 12mm, ove gumene patosnice pružaju dodatnu zaštitu od prljavštine, vlage i drugih nečistoća. Vaš enterijer će ostati čist i očuvan.

Osim svoje praktičnosti, ove gumene patosnice su i estetski privlačne. Njihov moderni dizajn doprinosi izgledu unutrašnjosti vašeg vozila, pružajući mu dodatnu eleganciju.

Jedna od ključnih prednosti ovih patosnica je njihova lakoća održavanja. Za razliku od nekih drugih jeftinijih opcija na tržištu, ove patosnice nemaju neprijatan miris i izrađene su od visokokvalitetne gume. Možete biti sigurni da će trajati i da će ostati fleksibilne tokom vremena.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i ispunjavaju sve bezbednosne standarde propisane od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da je materijal korišćen pri izradi ovih patosnica bezbedan za vas i za okolinu.

Navedena cena je za kompletan set gumenih patosnica, koji obuhvata sve što vam je potrebno za zaštitu unutrašnjosti svog Mini Countryman automobila.

Takođe, pogledajte našu široku ponudu gumenih i tepih patosnica za različite automobile i modele.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju Mini Countryman (2010-2016)
  • Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Napomena: Ove prednosti su bazirane na ličnim iskustvima i mišljenjima autora ovog opisa proizvoda.

Poručite danas i zaštitite unutrašnjost svog vozila!


(Vaše napomene i specifične instrukcije nisu bile dostupne ili odrađene u ovom opisu proizvoda. Ispravite me ako grešim.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja