рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W907 Sprinter (2018-) Prednje – Zubri 222322

3.780 рсд

SKU: GTC1385 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W907 SPRINTER (2018-) PREDNJE – ZUBRI 222322

Gumene patosnice visokog kvaliteta i savršenog dizajna

Gumene patosnice su jedan od neophodnih dodataka za vaš Mercedes W907 Sprinter (2018-) automobil. Ove patosnice izuzetnog kvaliteta pružaju zaštitu vašem vozilu i istovremeno pružaju dodatnu udobnost i stil.

Tipske i originalne patosnice za vaš Mercedes W907 Sprinter

Sve gumene patosnice koje vam predstavljamo su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za vaš model automobila. Bez obzira na model ili tip vozila, ove patosnice će se bez ikakvih problema uklopiti u enterijer vašeg Mercedes W907 Sprinter (2018-) automobila.

Bezbednost i sigurnost vašeg vozila

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila, set patosnica može sadržati samo prednje dve patosnice. Patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, pružajući vam vrhunsku zaštitu i estetski izgled.

Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, dok su prednje dve patosnice opremljene fiksatorima koji sprečavaju njihovo pomeranje. Ove mere su preduzete kako bi vaše iskustvo korišćenja ovih patosnica bilo maksimalno sigurno i udobno.

Čistoća i jednostavnost održavanja

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što obezbeđuje visok nivo zaštite enterijera vašeg vozila. Sa ovim gumene patosnice možete biti sigurni da će vaš automobil ostati čist i uredan. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume kao neke druge patosnice lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva. Sve naše patosnice su TUV sertifikovane, a materijali korišćeni u proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Uverite se u raznolikost naše ponude gumenih i tepih patosnica za vaš Mercedes W907 Sprinter (2018-). Ne samo da ćete pronaći patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu, već ćete takođe dobiti i odličan kvalitet i stil.

PREDNOSTI

  • Kvalitetne i originalne gumene patosnice
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Bezbedne i sigurne za upotrebu

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

Naručite gumene patosnice za vaš Mercedes W907 Sprinter (2018-) i poboljšajte izgled i sigurnost svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja