рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W639 Vito / Viano (2003-2014) – Zubri 216902

3.240 рсд

SKU: GTC1987 Kategorije: ,

Gumene patosnice Mercedes W639 Vito / Viano (2003-2014) – Zubri 216902

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Mercedes automobil

Bez mirisa i savršeno prilagođene

Ove gumene patosnice su idealne za vaš Mercedes W639 Vito / Viano (2003-2014). Izuzetnog su kvaliteta i potpuno bez mirisa. Bez sumnje, ove patosnice su najbolji izbor za vaše vozilo.

Tipske patosnice za perfektno poklapanje

Sve gumene patosnice su tipske i originalne. Bez ikakve nedoumice, odgovaraju vašem modelu vozila za koji su proizvedene. Ne morate brinuti o tome da li će se patosnice savršeno uklopiti, jer su dizajnirane da odgovaraju vašem automobilu baš kao ključ u bravi.

Moderan dizajn za unapređen izgled

Ove patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju, patosnice odišu modernim dizajnom. Svaki detalj je pažljivo izrađen kako bi se postigao savršen estetski dojam. Sa ovim patosnicama, vaše vozilo će izgledati vrhunski.

Nijedno pomeranje – Fiksatori za sigurnost

Set patosnica dolazi sa dve prednje i dve zadnje patosnice, ali je u nekim slučajevima moguće da set sadrži samo prednje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi pružila dodatnu izdržljivost i dug vek trajanja. Patosnice su dizajnirane da se savršeno uklapaju u vaše vozilo i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Na prednjim dve patosnice se nalaze fiksatore koji se koriste da dodatno učvrste patosnice i spreče njihovo pomeranje. Ove fiksatore imaju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Izdržljive i prilagođene vašim potrebama

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što znači da će vaš unutrašnji prostor ostati čistim i bez prašine. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: Mercedes W639 Vito / Viano (2003-2014)
  • Boja: Crna, antracit (tamno siva) ili bež
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori se nalaze na prednjim patosnicama
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Guma visoke gustine
  • TUV sertifikovano

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i bez mirisa
  • Tipske patosnice za savršeno poklapanje
  • Moderan dizajn za unapređen izgled
  • Fiksatori za sprečavanje pomeranja
  • Izdržljive i lako održive
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikovane i bezbedne

Naša preporuka

Učinite svoj Mercedes vozilo još lepšim i funkcionalnijim sa gumama patosnicama Mercedes W639 Vito / Viano (2003-2014). Pored njihove izuzetne kvalitete i besprekornog izgleda, ove patosnice će vam pružiti sigurnost i udobnost tokom vožnje. Uvereni smo da će vam se svideti njihov dizajn, trajnost i lake održavanje. U naše provereno iskusno iskustvo, ove patosnice su se pokazale kao izuzetno dugotrajne i efikasne u zaštiti unutrašnjosti automobila.

Neka vaše putovanje bude udobno i bezbrižno – nabavite svoj set gumene patosnice Mercedes W639 Vito / Viano (2003-2014) – Zubri 216902 već danas!

(Da biste naručili, jednostavno idite na OXO MARKET.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja