рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 221694

4.320 рсд

SKU: GTC1157 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W247 B KLASA HYBRID (2019-) – Zubri 221694

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Prirodna i nenametljiva zaštita za vaš automobil

Gumene patosnice Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 221694 su idealan izbor za ljude koji žele da očuvaju čistoću i urednost svog vozila. Ove patosnice su specijalno dizajnirane za Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-) i pružaju savršeno pristajanje i zaštitu za vaš automobil.

Izuzetna preciznost i kvalitet izrade

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Osim što su tipske, ove patosnice su precizno dizajnirane i formirane kako bi savršeno odgovarale za Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-).

Savršen dizajn za moderan automobil

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Dugotrajna zaštita za vozilo

Patosnice su posebno dizajnirane da se dodatno učvrste i spreče pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Održavanje bez muke

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Sertifikovano kvaliteta

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, pokazujući visok nivo kvaliteta i sigurnosti. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije, pružajući vam dodatni mir i sigurnost prilikom korišćenja ovih patosnica.

Kompletna ponuda za dodatnu zaštitu

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica za Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 221694. Uz ovaj proizvod, imamo bogatu ponudu gumanih i tepih patosnica za različite marke i modele automobila. Naš cilj je da vam pružimo sve što je potrebno za održavanje čistoće vašeg vozila i zaštitu enterijera.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizno pristajanje za Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-)
  • Lak i jednostavan za održavanje

Glavni adut kupovine ovog seta gumenih patosnica za Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 221694 je izuzetan kvalitet materijala koji garantuje dugotrajnost i zaštitu enterijera vašeg vozila. Sve patosnice su posebno dizajnirane za ovaj model automobila, što garantuje savršeno pristajanje i zaštitu od prljavštine, vlage i ogrebotina. Uz to, ove patosnice su vrlo jednostavne za održavanje, zahvaljujući visokokvalitetnoj gumenoj konstrukciji koja je fleksibilna, ali istovremeno izuzetno izdržljiva.

Dok sam isprobavao ovaj set gumenih patosnica, primetio sam koliko je lako instalirati ih i prilagoditi potrebama svog vozila. Patosnice su tipske, što znači da se savršeno uklapaju u prostor predviđen za podove vašeg automobila. Takođe, primetio sam da je vozačeva patosnica dodatno ojačana kako bi se izbeglo habanje i produžio njihov vek trajanja.

Posebno mi se dopada kako ove patosnice izgledaju u mom Mercedesu W247 B Klasa Hybrid (2019-). Boja antracita se savršeno slaže sa enterijerom mog automobila, doprinoseći modernom i elegantnom izgledu. Takođe, primetio sam da su ove patosnice veoma trapave i efikasne u zadržavanju prljavštine i vlage, čime održavaju moj automobil čistijim i svežijim.

Ono što me dodatno oduševljava je visoka gustina materijala od kojeg su ove gume patosnice napravljene. To ih čini veoma izdržljivim i dugotrajnim, pa sam siguran da će mi služiti godinama. Takođe, njihova visina od 12mm pruža dodatnu zaštitu za enterijer mog vozila, sprečavajući prljavštinu i vlagu da dospeju na podove.

Kada je reč o održavanju, ove gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje. Dovoljno je samo prebrisati ih vlažnom krpom ili usisati prljavštinu i one će izgledati kao nove.

Uz sve ove prednosti, patosnice su TUV sertifikovane, što mi daje dodatnu sigurnost i mir prilikom korišćenja ovog proizvoda.

U potrazi za kvalitetnim i praktičnim zaštitnim patosnicama za moj Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-), ove gumene patosnice su se pokazale kao najbolji izbor. Uz njih, održavanje čistoće mog vozila postaje jednostavno, a enterijer izgleda besprekorno. Uveren sam da i vi u njima pronalazite idealan dodatak za svoj automobil.

Iskoristite priliku i naručite set gumene patosnice Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 221694 odmah danas, i uživajte u besprekornoj zaštiti i modernom izgledu svog vozila.


Prednosti:
– Izuzetan kvalitet materijala
– Precizno pristajanje za Mercedes W247 B Klasa Hybrid (2019-)
– Lak i jednostavan za održavanje

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja