рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klasa (2015-2019) – Zubri 214755

5.500 рсд

SKU: GTC1619 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W166 GLE KLASA (2015-2019) – Zubri 214755

Neka vaš automobil izgleda fenomenalno

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne patosnice koje se nedvosmisleno uklapaju
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Lako održavanje, bez neprijatnih mirisa
  • Fleksibilne i izdržljive gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su neophodan dodatak da biste očuvali čistoću enterijera vašeg Mercedesa W166 GLE Klasa (2015-2019) modela. Zaštitite podove svog vozila na najbolji mogući način, uz patosnice vrhunskog kvaliteta koje pruža brend Zubri. Uz ove patosnice, vaš automobil će dobiti novo i elegantno izdanje.

Gumene patosnice koje su savršena prilika za vaš automobil

Sve gumene patosnice brenda Zubri su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju upravo za vaš Mercedes W166 GLE Klasa (2015-2019) model. Patosnice su dostupne u atraktivnim bojama – crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali se u nekim slučajevima set može sastojati samo od prednjih dve patosnice. Bez obzira na model i tip automobila, svaka garnitura patosnica je proizvedena sa posebnom pažnjom i dizajnirana tako da savršeno odgovara vašem vozilu.

Kvalitet koji ostavlja bez daha

Gumene patosnice brenda Zubri su modernog dizajna i preciznih dimenzija, što garantuje njihovu savršenu prilagodljivost vašem Mercedesu W166 GLE Klasa (2015-2019) modelu. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice, što ih dodatno učvršćuje i sprečava njihovo pomeranje. Fikseri su prisutni samo kod vozila gde je to fabrički predviđeno.

Napomena: Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ne morate brinuti o dodatnim modifikacijama jer svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Zaštita i udobnost u jednom proizvodu

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije alternative. Za njihovu proizvodnju koristi se kvalitetna guma visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su proizvedene u skladu sa visokim standardima kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali korišćeni u proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Bezbednost je na prvom mestu!

Dodatne informacije o proizvodu

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove gumene patosnice Mercedes W166 GLE Klasa (2015-2019) su uvežene iz Češke. Osim gumene patosnice, u našoj ponudi možete pronaći i tepih patosnice.

Zaključak

Učinite svoj Mercedes W166 GLE Klasa (2015-2019) još lepšim i funkcionalnijim uz Zubri gumene patosnice. Ne razmišljajte više, već iskoristite priliku da svoj automobil opremite vrhunskim proizvodom koji će trajati dugi niz godina.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne patosnice koje se nedvosmisleno uklapaju
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija

PORUČITE SVOJE GUMENE PATOSNICE UZ OXO MARKET DANAS!

[Call to Action]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja