рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes H247 GLA Klasa (2020-) – Zubri 221694

4.320 рсд

SKU: GTC1261 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES H247 GLA KLASA (2020-) – ZUBRI 221694

Izuzetno kvalitetne auto patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Mercedes H247 GLA Klasa (2020-) – Zubri 221694 su vrhunskog kvaliteta. Ove auto patosnice su bezbedne za upotrebu i ne ispuštaju neprijatne mirise.

Idealno pristaju uz vaš Mercedes automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez brige, ove patosnice savršeno se uklapaju u vaš Mercedes automobil, pružajući mu elegantan izgled i štiteći pod od svakodnevnih habanja.

Dizajnirane za udobnost i sigurnost

Ove auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, što im omogućava da se savršeno uklope u enterijer vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, pružajući potpunu zaštitu vašem podu. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, produžavajući tako vek trajanja patosnica.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu

Auto patosnice su proizvedene od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno obezbeđuje čistoću enterijera vašeg vozila. TUV sertifikovane gumen patosnice su bezbedne za korišćenje, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije.

Jednostavno održavanje

Ove gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje. Možete ih jednostavno očistiti vodom ili ih izvaditi iz automobila i istresti prašinu. Ne morate brinuti o neprijatnim mirisima, jer ove patosnice ne emituju miris gume kao neke druge lošije kvalitete.

Cena i zemlja proizvodnje/uvoza

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Patosnice su proizvedene/uvezene iz Češke, garantujući visok kvalitet i pouzdanost proizvoda.

Pogledajte našu kompletnu ponudu patosnica

Uz ovaj model gumenih patosnica za Mercedes H247 GLA Klasa (2020-) – Zubri 221694, imamo i širok izbor gumenih i tepih patosnica za druge modele vozila. Pronađite savršenu zaštitu za pod vašeg automobila i izaberite iz naše kompletnu ponude.

Video prikaz izgleda patosnica

Pogledajte video prikaz koji prikazuje kako patosnice izgledaju nakon postavljanja za ovaj model automobila.


Prednosti:
– Izuzetno kvalitetne i bezbedne za upotrebu
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju Mercedes H247 GLA Klasa (2020-)
– Modernog dizajna i preciznih dimenzija


Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dati informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja