рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes Citan (2021-) Prednje – Zubri 222929

3.240 рсд

SKU: GTC1078 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES CITAN (2021-) PREDNJE – ZUBRI 222929

Gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice Zubri su visokog kvaliteta i izrađene od gume koja je potpuno bez mirisa. Bez brige, nećete osećati neprijatan miris koji se često javlja kod drugih patosnica.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Mercedes Citanu

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i napravljene posebno za Mercedes Citan model 2021 ili kasnije verzije. Možete biti potpuno sigurni da će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Moderan dizajn koji se uklapa u enterijer

Zubri patosnice imaju atraktivan i moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg automobila. Bez obzira na boju ili stil vašeg vozila, ove patosnice će dodati elegantan i sofisticiran izgled.

Dodatni fiksatori za sigurno prijanjanje

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji osiguravaju da se patosnice čvrsto prijanjaju za pod, sprečavajući njihovo pomeranje. Ovi fiksatori su fabrički predviđeni i garantuju da će patosnice ostati na svom mestu čak i tokom vožnje.

Ojačana vozačeva patosnica za veću izdržljivost

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala veće opterećenje. Ovaj dodatak produžuje vek trajanja patosnice, tako da će vam služiti dugi niz godina.

Lako održavanje i bezbednost od gume

Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Samo ih obrišite vlažnom krpom i uklonite sve prljavštine i fleke. Takođe, ne morate se brinuti o mirisima gume jer su ove patosnice izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja ne emituje neprijatne mirise. Takođe, važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane i da se svi korišćeni materijali nalaze na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Set za prednje patosnice koje osiguravaju čistoću

Set patosnica uključuje dve prednje tipske patosnice koje će osigurati da se prljavština i vlaga ne zadržavaju na podu vašeg automobila. Njihovi rubovi imaju visinu od 12mm, što dodatno pomaže u zadržavanju zaprljanosti i čini čišćenje mnogo jednostavnijim.

Pogodne za Mercedes Citan (2021-) model

Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Mercedes Citan (2021-) model. Bez obzira da li vaše vozilo ima crnu, antracitnu (tamno-sivu) ili bež boju, možete biti sigurni da će Zubri patosnice savršeno odgovarati enterijeru vašeg automobila.

Prednosti:

  • Bez mirisa
  • Tipske patosnice za precizno pristajanje
  • Fiksatori za sigurno prijanjanje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Lako održavanje i bezbednost od gume
  • Set za prednje patosnice koje čuvaju čistoću

css
Kupite gumene patosnice Zubri za vaš Mercedes Citan (2021-) i uživajte u njihovoj visokoj kvaliteti i elegantnom dizajnu. Ne samo da će vaš automobil izgledati moderno, već ćete imati i dugotrajnu zaštitu za pod. Kliknite ovde da ih dodate u korpu i unapredite svoje iskustvo vožnje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja