рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes C238 E Klasa Cabrio (2017-) – Zubri 221307

4.680 рсд

SKU: GTC1250 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES C238 E KLASA CABRIO (2017-) – ZUBRI 221307

Gumene patosnice Mercedes C238 E Klasa Cabrio pružaju vrhunski kvalitet i udobnost za vaše vozilo. Ove patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem automobilu i pruže izuzetnu zaštitu od prašine, prljavštine i vlage.

Visok kvalitet i bez neprijatnih mirisa

Naša gumena patosnica je izrađena od visokokvalitetnih materijala bez neprijatnih mirisa. Možete biti sigurni da će vaš automobil imati svež i čist miris sa našim patosnicama. Ne samo da su ove patosnice visokog kvaliteta, već su i tippeske, originalne i savršeno odgovaraju vašem Mercedes C238 E Klasa Cabrio (2017-) modelu.

Dostupne u različitim bojama i setovima

Naše gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ovaj set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tippeske patosnice, ali u nekim slučajevima set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to koji model ili tip vozila imate, naše patosnice će savršeno odgovarati vašem enterijeru.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Naše gumene patosnice imaju moderan dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dveju patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Uz to, naše patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica je pažljivo prilagođena vašem vozilu.

Zaštita enterijera i lako održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava zaštitu i čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume koji se mogu javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, naše gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

SPECIFIKACIJE

  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica (2 prednje i 2 zadnje patosnice)

Pogledajte našu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite savršen set za vaš automobil.

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tippeske i originalne, savršeno odgovaraju vašem Mercedes C238 E Klasa Cabrio (2017-) modelu
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije
  • Zaštita enterijera i lako održavanje
  • TUV sertifikovane
  • Bezbedni materijali odobreni od strane Evropske Unije

Nabavite svoj set gumene patosnice za svoj Mercedes C238 E Klasa Cabrio i uživajte u vrhunskoj zaštiti i udobnosti svog vozila.

ORDER NOW – НАРУЧИ ОДМАХ

Napomena: Ova opis je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne funkcije i benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja