рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes C167 GLE Coupe Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 222497

5.500 рсд

SKU: GTC1090 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES C167 GLE COUPE KLASA HYBRID (2019-) – Zubri 222497

Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Mercedes C167 GLE Coupe Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 222497 su vrhunskog kvaliteta. Ove auto patosnice su dizajnirane da odgovaraju savršeno vašem vozilu.

Modernog dizajna, precizne dimenzije

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a može se odabrati i set koji sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Dodatna sigurnost – Fiksatore na prednje dve patosnice

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Sve patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Visina ruba od 12mm osigurava čistoću enterijera vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Takođe, ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, kao što neke patosnice lošijeg kvaliteta imaju.

Kvalitetna guma visoke gustine

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ove patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena je za 1 set gumenih patosnica

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Da biste pronašli najbolji model gumenih ili tepih patosnica za vaš automobil, pogledajte našu kompletnu ponudu. Imamo širok izbor patosnica koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Video prikaz izgleda patosnica nakon postavljanja za navedeni model automobila

Pogledajte video prikaz kako patosnice izgledaju nakon postavljanja za navedeni model automobila. Možete videti kako se savršeno uklapaju i štite enterijer vašeg vozila.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna sigurnost uz fiksatore na prednjim patosnicama

Započnite danas – zaštitite unutrašnjost svog vozila sa gumnenim patosnicama koje su prilagođene vašem modelu Mercedes C167 GLE Coupe Klasa Hybrid (2019-) – Zubri 222497!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja