рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mazda Premacy II (2005-2010) 3. red – Frogum 08631

2.880 рсд

SKU: GTC1458 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MAZDA PREMACY II (2005-2010) 3. RED – FROGUM 08631

Gumene patosnice za vašu Mazdu Premacy II

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice za Mazdu Premacy II su modernog dizajna i izrađene su tačno po meri vozila. Bez obzira na model i tip automobila, ove patosnice će savršeno pristajati vašem vozilu. Sve gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i trajna. Patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Dugotrajne i lake za održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Patosnice su izdržljive i ne zahtevaju dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena, pružajući visok nivo zaštite i udobnosti vašem vozilu.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Tipske patosnice koje savršeno pristaju vašem vozilu
  • TUV sertifikovane

Napomena: Ove gumene patosnice se odlikuju visokokvalitetnim materijalima, savršenim pristajanjem uz vaše vozilo i lakoćom održavanja. Njihov dizajn i izrada čine ih idealnim izborom za svakog vlasnika Mazde Premacy II.

Naručite danas i obezbedite vašem vozilu vrhunsku zaštitu i udobnost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja