рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mazda 2 (2007-2014) – Zubri 212784

3.780 рсд

SKU: GTC2162 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MAZDA 2 (2007-2014) – Zubri 212784

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Mazda 2 (2007-2014) – Zubri 212784 su izuzetno kvalitetne i pružaju izvanrednu zaštitu unutrašnjosti vašeg automobila. Ove patosnice su tipske i potpuno odgovaraju za navedeni tip vozila. Bez obzira da li su u pitanju originalne patosnice, crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, sigurni smo da ćete biti zadovoljni njihovom izdržljivošću i estetikom.

Savršen dizajn i precizne dimenzije koje odgovaraju vašem vozilu

Fiksatori na prednjim patosnicama obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju njihovo klizanje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana, što znatno produžuje njihov vek trajanja. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama prilikom postavljanja patosnica, jer se svaka garnitura savršeno uklapa u odgovarajući model vozila.

Bezbednost i kvalitet materijala koji ispunjavaju Evropske standarde

Gumene patosnice su proizvedene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice pružaju dodatnu zaštitu od prljavštine i vlage, čime održavaju čistoću enterijera vašeg vozila. Bezbednost je takođe zagarantovana, jer su patosnice TUV sertifikovane i svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije (ako je moguće)

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza: Češka.

Prednosti

  • Savršeno odgovaraju modelu Mazda 2 (2007-2014)
  • Visokokvalitetni materijali i izdržljiva konstrukcija
  • Lako se održavaju i nemaju neprijatne mirise

Akcija!

Sada je pravi trenutak da svojoj Mazdi 2 (2007-2014) obezbedite vrhunsku zaštitu i unapredite estetiku unutrašnjosti. Ne propustite priliku da kupite Gumene patosnice Mazda 2 (2007-2014) – Zubri 212784 po povoljnoj ceni. Kontaktirajte nas danas i isporučićemo vam ove izuzetne patosnice direktno na vašu adresu.

Napomena: Ova opis je napisan na osnovu informacija o proizvodu i ima za cilj da se saznanja o proizvodu što preciznije predstave kupcima. Prodavac ne prikazuje, niti garantuje, karakteristike i prednosti ovog proizvoda. Molimo da proverite sve informacije o proizvodu pre nego što ga kupite.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja