рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice MAN TGE (2017-) – Zubri 221363

4.320 рсд

SKU: GTC1178 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MAN TGE (2017-) – ZUBRI 221363

Gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice MAN TGE (2017-) – Zubri 221363 su vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su izuzetno pouzdane i pružaju izvanrednu zaštitu vašem vozilu.

Tipske patosnice za savršeno pristajanje

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Ove patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija i savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume i poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njihov vek trajanja. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Osigurava čistoću enterijera vašeg vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Cena: 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka
  • Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne i pouzdane gumene patosnice
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Osiguravaju čistoću enterijera i lako su za održavanje

Naručite svoj set gumene patosnice MAN TGE (2017-) – Zubri 221363 i osigurajte vrhunsku zaštitu i udobnost za vaše vozilo. Kliknite ovdje da biste poručili i iskoristili ovu posebnu ponudu.

Napomena: Ova ponuda važi samo dok traju zalihe.


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja