рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Land Rover Velar (2017-) – Frogum 401860

4.680 рсд

SKU: GTC1454 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE LAND ROVER VELAR (2017-) – FROGUM 401860

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Land Rover Velar

Ukoliko želite najbolju zaštitu za unutrašnjost vašeg Land Rover Velara, gumene patosnice Frogum su savršen izbor za vas. Ove visokokvalitetne auto patosnice će pružiti izvanrednu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja, dok istovremeno čuvaju originalni izgled i estetiku vašeg vozila.

Bezbednost, kvalitet i perfektno pristajanje

Gumene patosnice Frogum su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i otporna na habanje. Ove patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da će vaša unutrašnjost biti zaštićena sa najvišim standardima kvaliteta.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Land Rover Velaru. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Samo prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Patosnice nisu potrebno modifikovati kako bi odgovarale vašem vozilu.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice Frogum imaju modern i elegantan dizajn koji se savršeno uklapa u unutrašnjost vašeg Land Rover Velara. Crna boja patosnica dodaje sofisticiranost enterijeru, a visina ruba od 12mm dodatno garantuje da će vaš enterijer ostati čist i besprekoran. Patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise.

[INSERT SPECIFICATION SECTION HERE IF POSSIBLE]

Prednosti

  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane
  • Tipske i originalne
  • Precizne dimenzije za savršeno pristajanje
  • Laka i jednostavna za održavanje
  • Moderan dizajn koji se uklapa u unutrašnjost
  • Dodatna ojačanja za produžen vek trajanja
  • Ne zahtevaju dodatne modifikacije
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Osiguravaju čistoću enterijera

Zaključak

Uvereni smo da će vam gumene patosnice Frogum pružiti izvanrednu zaštitu i udobnost u vašem Land Rover Velaru. Njihov visok kvalitet, precizno pristajanje i modern dizajn čine ih idealnim dodatkom za vaše vozilo. Ne samo da će vaša unutrašnjost biti čista i zaštićena, već će vam ove patosnice pružiti i osećaj luksuza i udobnosti.

Ne čekajte, nabavite svoj set gumenih patosnica Frogum za Land Rover Velar već danas i uživajte u vožnji sa stilom!

NAPOMENA: Ova auto patosnice su namenjene specifičnom modelu Land Rovera Velar (2017-). Molimo vas da proverite da li odgovaraju vašem vozilu pre kupovine.

[INSERT CALL TO ACTION HERE]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja