рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Land Rover Range Rover Vogue (2002-2012) – Frogum 547662

4.680 рсд

SKU: GTC1452 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE LAND ROVER RANGE ROVER VOGUE (2002-2012) – FROGUM 547662

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Dobrodošli na OXO MARKET, gde ćete pronaći širok izbor automobilskih dodataka koji će unaprediti vaše iskustvo vožnje. Danas ću vam predstaviti gumene patosnice Land Rover Range Rover Vogue (2002-2012) – Frogum 547662.

Savršeno pristajanje za vaš automobil

Naša ponuda obuhvata gumene patosnice koje su tipske, originalne i nedvosmisleno savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila. Bez brige, dimenzije su precizne i dizajn je prilagođen vašem vozilu. Ovaj set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, dok u nekim slučajevima može sadržati samo prednje dve patosnice. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja. Takođe, patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice koje sprečavaju njihovo pomeranje, ukoliko je to fabrički predviđeno.

Dizajn koji se ističe

Naša gumena patosnica za Land Rover Range Rover Vogue (2002-2012) ima rub visine 12mm, što ne samo da garantuje da će vaše vozilo ostati čisto, već i dodaje određeni estetski element enterijeru. Moderan dizajn ove patosnice sigurno će impresionirati i naglasiti da brinete o svom vozilu.

Kvalitet i bezbednost na prvom mestu

Kvalitet ove gumene patosnice je izuzetno visok. Izrađena je od gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna, ali istovremeno izdržljiva. Patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje da su prošle stroge bezbednosne provere. Takođe, svi materijali korišćeni u proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vašu sigurnost smatramo izuzetno važnom, zato se uvek osiguravamo da naši proizvodi zadovoljavaju najviše bezbednosne standarde.

Lakše održavanje, više udobnosti

Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje. Zaboravite neugodne mirise koje obično imaju patosnice lošijeg kvaliteta. Naše patosnice neće vas izneveriti. Samo ih jednostavno operite i spremne su za sledeću vožnju.

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tačno prilagođene za Land Rover Range Rover Vogue (2002-2012)
  • Moderan dizajn, estetski privlačan

Poručite danas!

Uvereni smo da ćete biti zadovoljni gumenim patosnicama Land Rover Range Rover Vogue (2002-2012) – Frogum 547662. Iskoristite našu posebnu ponudu i poručite ih danas! Neka vaš automobil izgleda sjajno i ostanite sigurni u čistoću svog enterijera.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja