рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Magentis (2006-2010) – Zubri 214762

3.780 рсд

SKU: GTC1875 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA MAGENTIS (2006-2010) – ZUBRI 214762

Gumene patosnice su neizostavan dodatak vašem vozilu. Ove gumene patosnice za Kia Magentis između 2006. i 2010. godine su visokog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa. Sa njima, možete biti sigurni da će vaša unutrašnjost automobila biti zaštićena od prljavštine i vlage.

IZUZETAN KVALITET I ORIGINALAN DIZAJN

Sve gumene patosnice su tipske i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. One su proizvedene originalno za Kia Magentis vozila, tako da možete biti sigurni da su dimenzije potpuno precizne i da će savršeno odgovarati vašem vozilu. Takođe, patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sive) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA I DODATNA ČVRSTOĆA

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada u nekim slučajevima set može sadržati samo prednje dve patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje (fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno).

VISOKI KVALITET I IZDRŽLJIVOST

Gumena patosnica ima rub visine od 12mm, što dodatno osigurava da unutrašnjost vašeg vozila ostane čista. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i laka za održavanje. Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge testove i ispunjavaju visoke evropske standarde. Materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne i pouzdane.

POGODNE ZA VOŽNJU U SVIM USLOVIMA

Gumene patosnice za Kia Magentis su idealne za vožnju u svim vremenskim uslovima. One će zaštititi unutrašnjost vašeg vozila od vlage, prljavštine, blata, snega i sitnih kamenčića. Bez obzira na to da li ste u gradu ili na putu, ove gumene patosnice će vam pružiti dodatnu sigurnost i udobnost tokom vožnje.

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Originalan dizajn i precizne dimenzije
  • Dodatna čvrstoća uz fiksatore na prednje dve patosnice
  • Rub visine 12mm osigurava čistoću enterijera
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane i bezbedne po evropskim standardima
  • Idealan izbor za vožnju u svim vremenskim uslovima

NAPOMENA: Navedena cena je za 1 set gumene patosnice.

Za kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica, posetite OXO MARKET.


Napomena: Ova poruka je kreirana na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda. Molimo Vas da konsultujete relevantne izvore pre konačne odluke o kupovini.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja