рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Jeep Renegade (2014-) – Frogum 546115

3.780 рсд

SKU: GTC1483 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE JEEP RENEGADE (2014-) – FROGUM 546115

Izuzetna kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Jeep Renegade (2014-) – Frogum 546115 su izrađene od visokokvalitetnog materijala i ne emituju neprijatne mirise koji mogu uznemiriti vašu vožnju.

Precizno odgovarajući set za vaš automobil

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za Jeep Renegade (2014-). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ako je model automobila takav da sadrži samo prednje patosnice. Patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, tako da se besprekorno uklapaju u vaše vozilo.

Dodatna sigurnost i stabilnost

Vozačeva patosnica je posebno ojačana, što produžuje vek trajanja patosnica i pruža dodatnu sigurnost. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim patosnicama koji ih čvrsto drže na mestu i sprečavaju pomeranje. Važno je napomenuti da fikseri postoje samo gde je to fabrički predviđeno.

Čistoća enterijera vašeg vozila

Rub patosnice ima visinu od 12 mm, omogućavajući joj da uhvati sve prljavštine i vlagu, čuvajući tako enterijer vašeg vozila čistim i urednim. Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne izazivaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Materijali korišćeni u proizvodnji su visokog kvaliteta i poseduju TUV sertifikat. Svi materijali se takođe nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Napomena o ceni i zemlji proizvodnje

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Gumene patosnice Jeep Renegade (2014-) – Frogum 546115 proizvedene su u Poljskoj.

Pogledajte ostatak naše ponude

Posetite našu prodavnicu kako biste se upoznali sa celokupnom ponudom gumenih i tepih patosnica. Verujemo da ćete pronaći nešto što savršeno odgovara vašem vozilu.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i bez neprijatnih mirisa
  • Precizno odgovarajući set za vaš automobil
  • Dodatna sigurnost i stabilnost

NAPOMENA: Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” da biste odmah poručili gumene patosnice za vaš Jeep Renegade (2014-)!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja