рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Jeep Grand Cherokee (2010-) – Frogum 401792

3.780 рсд

SKU: GTC1822 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE JEEP GRAND CHEROKEE (2010-) – FROGUM 401792

Gumene patosnice za Jeep Grand Cherokee (2010-) brenda Frogum predstavljaju vrhunski izbor za vaš automobil. Ove patosnice su osmišljene kako bi pružile vrhunski kvalitet i udobnost, bez neprijatnih mirisa. Bez obzira na to da li vozite po gradu ili se uputite na avanturu, ove gumene patosnice će savršeno odgovarati vašem Grand Cherokee-u.

Izvanredan kvalitet

Gumene patosnice su prilagođene i originalne, bez ikakvih kompromisa u pogledu kvaliteta. Kada se radi o zaštiti unutrašnjosti vašeg vozila, nema mesta za kompromise. Ove patosnice su izrađene da odgovaraju vašem određenom modelu vozila, što znači da ćete dobiti savršeno pristajanje i zaštitu za vaše podove.

Dizajn koji zadovoljava sve potrebe

Patosnice su crne boje i set se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa vašeg automobila, set može sadržavati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica je modernog dizajna i preciznih dimenzija, osiguravajući da savršeno odgovaraju vašem Grand Cherokee-u.

Ojačane protiv pomeranja

Fiksatore na prednjim patosnicama osiguravaju dodatno učvršćenje i sprečavaju njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice gde je to prethodno fabrički predviđeno. Pored toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Sve ove karakteristike pružaju vam dodatni osećaj sigurnosti i udobnosti tokom vožnje.

Savršeno održavanje i trajnost

Visina rubeva patosnica iznosi 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Gumene auto patosnice su veoma jednostavne za održavanje i nemaju neprijatan miris karakterističan za patosnice lošijeg kvaliteta. Izrađene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ovi podaci dodatno garantuju kvalitet i bezbednost proizvoda.

Specifikacije:

  • Tip proizvoda: Gumene patosnice
  • Boja: Crna
  • Set patosnica: 2 prednje, 2 zadnje (sadrži samo prednje dve patosnice za određene modele)
  • Visina ruba: 12mm
  • Sertifikat: TUV

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i udobnost
  • Prilagođene i originalne, savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatno ojačane protiv pomeranja
  • Visoka gustina gume i bezbednost materijala
  • Jednostavno održavanje i trajnost
  • Pružaju čistoću unutrašnjosti vozila i osiguravaju udobnost tokom vožnje

Sada je pravo vreme da obezbedite dodatnu udobnost i zaštitu za vaš Jeep Grand Cherokee. Kliknite na dugme ispod i poručite gumene patosnice Frogum 401792 odmah!

Poruči sada

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja