рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai ix20 (2010-) – Zubri 215462

3.780 рсд

SKU: GTC2146 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI IX20 (2010-) – Zubri 215462

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Hyundai ix20

Gumene patosnice Hyundai ix20 (2010-) – Zubri 215462 su vrhunskog kvaliteta i ne ispuštaju neprijatne mirise. Ove patosnice su jedinstvenog dizajna i savršeno odgovaraju za vaš Hyundai ix20.

Precizno prilagođeni dizajn

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, te nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, dok se u nekim slučajevima set može sastojati samo od prednjih patosnica. Patosnice su crne, antracit ili bež boje, u zavisnosti od modela vozila.

Sigurno i pouzdano

Na prednjim patosnicama se nalaze fiksatore koji se dodatno učvršćuju, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Bezbednost i kvalitet su naša najveća briga, stoga su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji su bezbedni i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Lako za održavanje

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno štiti unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine i nečistoće. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Specifikacije:

  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Boja: crna/antracit/bež (u zavisnosti od modela vozila)
  • Sertifikati: TUV
  • Materijali: Bezbedni i odobreni od strane EU

Pogodnost za svakog vlasnika vozila

Uživajte u udobnosti i funkcionalnosti ovih guminih patosnica koje savršeno pristaju vašem Hyundai ix20 vozilu. Instalacija je jednostavna i ne zahteva dodatne modifikacije. Bez obzira da li se vozite sa porodicom, prijateljima ili sami, ove gumene patosnice će zadržati unutrašnjost vašeg vozila čistom i urednom.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Precizno prilagođen dizajn za vaš Hyundai ix20
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori za sigurno učvršćivanje
  • Ojačan vozačev deo patosnice za produžen vek trajanja
  • TUV sertifikovane
  • Ne zahtevaju dodatne modifikacije
  • Lakše održavanje u odnosu na jeftinije patosnice
  • Bezbednost i kvalitet materijala odobreni od strane EU

Nabavite kvalitetne gumene patosnice za vaš Hyundai ix20 i osigurajte da putovanje bude još udobnije i sigurnije. Izaberite iz naše široke ponude gumenih i tepih patosnica.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne predstavlja stvarne karakteristike i prednosti samog proizvoda.

Ukoliko želite da vaše vozilo bude zaštićeno i izgleda sjajno, ne oklevajte, već odmah poručite gumene patosnice za vaš Hyundai ix20!

PORUČI ODMAH

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja