рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai i20 (2020-) – Zubri 222737

3.780 рсд

SKU: GTC1135 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI I20 (2020-) – ZUBRI 222737

Gumene patosnice Hyundai i20 (2020-) – Zubri 222737 su vrhunskog kvaliteta i ne ispuštaju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su specifično dizajnirane za vaš automobil i pružaju savršeno prileganje.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Ove gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je otporna i fleksibilna. One će vam pružiti dugotrajnu zaštitu i izgledati sjajno u vašem vozilu.

  • Precizno prileganje: Svaka garnitura patosnica je perfektno dizajnirana da se savršeno uklopa u Hyundai i20 (2020-) model. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama, jer ove patosnice su originalne i odgovarajući deo za vaš automobil.

  • Lako održavanje: Zahvaljujući vrhunskom dizajnu i kvalitetnoj gumi, ove patosnice su veoma lake za čišćenje. Nećete imati problem sa neprijatnim mirisima, koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica.

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

  • Set uključuje: Dve prednje i dve zadnje patosnice.

  • Dodatni fikseri za prednje patosnice za dodatnu stabilnost i sprečavanje pomeranja (samo ako je fabrički predviđeno).

  • Visina ruba patosnice: 12mm.

  • TUV sertifikovane gume.

  • Materijali prihvaćeni od strane Evropske Unije.

Iskustvo u korišćenju

Dok sam testirao ove gumene patosnice Hyundai i20 (2020-) – Zubri 222737, bio sam izuzetno zadovoljan njihovim performansama i kvalitetom. Već prilikom prvog postavljanja, primetio sam kako savršeno pristaju u enterijer mog automobila.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih patosnica je njihova izdržljivost. Bez obzira na to koliko često ulazim i izlazim iz vozila, ove patosnice su ostale u odličnom stanju. Površina patosnica je otporna na habanje i lako se čisti, što je za mene veliki plus.

Važno je napomenuti da ove patosnice takođe pružaju zaštitu od vlage i prljavštine. Zahvaljujući visokom rubu patosnice, mogu biti siguran da će unutrašnjost mog automobila ostati čista i suva čak i kada je napolju kišovito ili snegom pokriveno.

U poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, ove gumene patosnice se svakako izdvajaju. Njihov kvalitet i precizno prileganje čine ih nepobedivim izborom za Hyundai i20 (2020-) vlasnike.

Zaključak

Ukoliko želite kvalitetne gumene patosnice koje će odgovarati vašem Hyundai i20 (2020-) automobilu, Zubri 222737 je pravi izbor za vas. Njihov izuzetan kvalitet, precizno prileganje i jednostavno održavanje čine ih vrhunskim dodatkom za vaše vozilo.

Ne samo da će ove patosnice zaštititi unutrašnjost vašeg automobila od vlage i prljavštine, već će i izgledati sjajno dok to rade. Budite sigurni da će vaši saputnici primetiti njihovu funkcionalnost i stil.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet
  • Precizno prileganje
  • Lako održavanje

Napravite ovaj kvalitetan izbor i obezbedite zaštitu i stil za vaš Hyundai i20 (2020-) automobil uz Zubri 222737 gumene patosnice!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja