рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai Bayon (2021-) – Zubri 222737

4.320 рсд

SKU: GTC1053 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI BAYON (2021-) – ZUBRI 222737

Izuzetne patosnice bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice Zubri 222737 su izuzetno kvalitetne i pružaju besprekoran doživljaj vožnje. Nikakav neprijatan miris nije prisutan, pa možete u potpunosti uživati u vožnji bez ikakvih smetnji.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Svaka gumena patosnica je tipska i originalna, što znači da nedvosmisleno odgovara modelu automobila za koji je proizvedena. Nema potrebe za kompromisom – ove patosnice su savršeno dizajnirane kako bi se uklopile u vaše vozilo.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice Zubri 222737 su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u pojedinim slučajevima set može sadržati samo prednje dve patosnice, što zavisi od modela automobila. Nema greške – ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Dodatna sigurnost i udobnost

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice, koji se koriste da ih dodatno učvrste i spreče pomeranje. Ovi fiksatore su fabrički predviđeni i obezbeđuju dodatnu sigurnost dok ste za volanom. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi joj se produžio vek trajanja. Ne morate brinuti o dodatnim modifikacijama – ove patosnice su spremne za postavljanje čim ih dobijete.

Održavajte čistoću svog automobila

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Sa ovim gumama patosnicama, možete biti sigurni da će vaše vozilo ostati uredno i čisto u svakoj situaciji. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih lošijih kvaliteta. Kvalitetna guma visoke gustine pruža izuzetnu fleksibilnost, dok je TUV sertifikat dodatan znak sigurnosti. Materijali koji su korišćeni za proizvodnju ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica

Vaša investicija se isplati, jer navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ne morate brinuti o dodatnim troškovima – dobićete sve što vam je potrebno u ovom setu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Pored ovih gumena patosnica za Hyundai Bayon (2021-), imamo širok izbor drugih modela i brendova. Pregledajte našu celokupnu ponudu i pronađite patosnice koje najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Video prikaz izgleda patosnica nakon postavljanja za navedeni model automobila

Da biste dobili bolju predstavu o tome kako ove patosnice izgledaju nakon postavljanja, pogledajte naš video prikaz. Možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u vaš automobil.


Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne
  • Precizno odgovaraju vašem vozilu
  • Pružaju dodatnu sigurnost i udobnost

Nemojte čekati! Nabavite gumene patosnice Zubri 222737 za vaš Hyundai Bayon (2021-) i uživajte u maksimalnom komforu i čistoći svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja