рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda Jazz Hybrid (2020-) – Zubri 222414

3.780 рсд

SKU: GTC1163 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA JAZZ HYBRID (2020-) – ZUBRI 222414

Bezbednost i stil za vaš automobil

Gumene patosnice su ključni dodatak za vaš Honda Jazz Hybrid automobil. Ovaj model je veoma popularan zbog svog modernog dizajna i visokih performansi. A sa gumene patosnice Zubri 222414, možete unaprediti kako izgled vašeg vozila, tako i njegovu zaštitu.

Izuzetan kvalitet i bez kompromisa

Sve gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja ne izaziva neprijatne mirise. One su napravljene tačno prema specifikacijama vašeg Honda Jazz Hybrid automobila, što znači da savršeno odgovaraju enterijeru i dizajnu vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, donoseći vam potpunu pokrivenost i zaštitu za vaše podne prostorije.

Perfektno pristaju i funkcionšu

Gumene patosnice imaju precizne dimenzije i fiksatori na prednjim dve patosnice koji im omogućavaju da ostanu čvrsto na mestu. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Bez obzira na to da li vozite sa putnicima ili putujete sami, ove patosnice će ostati čvrsto na svom mestu i pružiti vam sigurnost i udobnost.

Lako održavanje i visoka izdržljivost

Rubovi patosnica su visoki 12mm, što dodatno štiti enterijer vašeg vozila od prljanja. Ove gumene patosnice su takođe veoma lake za održavanje i ne izazivaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Izrađene su od visokokvalitetne i fleksibilne gume visoke gustine, a TUV sertifikat garantuje njihovu pouzdanost i sigurnost.

Specifikacije:

 • Tip patosnica: Gumene patosnice
 • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
 • Set patosnica: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice)
 • Dodatne karakteristike: Fiksatori na prednjim dve patosnice, ojačana vozačeva patosnica
 • Visina ruba patosnice: 12mm
 • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
 • Sertifikat: TUV

Prednosti

 • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja pruža dugotrajnu zaštitu i udobnost.
 • Precizno pristajanje: Tipske patosnice se tačno uklapaju u enterijer vašeg Honda Jazz Hybrid automobila, pružajući vam savršeno prileganje i zaštitu.
 • Lako održavanje: Ove gumene patosnice su veoma lake za čišćenje i ne izazivaju neprijatne mirise, čime održavaju svežinu vašeg vozila.
Nabavite gumene patosnice Zubri 222414 i unapredite izgled i funkcionalnost svog Honda Jazz Hybrid automobila!

Remember, the content should feel natural and conversational, as if it was written by someone who has extensively used and tested the product. The aim is to create a persuasive product description that speaks directly to potential customers, addressing their needs and desires.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja