рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda CR-V Hybrid (2017-) – Zubri 221824

4.680 рсд

SKU: GTC1164 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA CR-V HYBRID (2017-) – Zubri 221824

Izuzetno kvalitetne auto patosnice bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su neizostavan dodatak svakom automobilu. Ako želite da zaštitite enterijer svog vozila od prašine, blata ili prljavštine, Gumene patosnice Honda CR-V Hybrid (2017-) – Zubri 221824 su idealan izbor za vas. Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja ne samo da pruža izuzetnu zaštitu, već ni na koji način ne ometa udobnost vožnje.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez obzira na to da li imate Honda CR-V Hybrid model iz 2017. godine ili novije, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu i pružiti mu potrebnu zaštitu.

Dizajnirane za modernost i preciznost

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok se u nekim slučajevima set može sastojati samo od prednjih dve patosnice. Bez obzira na specifičnosti vašeg automobila, možete biti sigurni da će ove patosnice pružiti savršeno prileganje.

Dodatna sigurnost uz fiksatore

Patosnice su dizajnirane da pruže dodatnu sigurnost i spreče pomeranje tokom vožnje. Prednje dve patosnice poseduju fiksatore kako bi se dodatno učvrstile. Ovi fiksatore poseduju samo patosnice koje su fabrički predviđene za njih. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ovo osigurava da patosnice budu izdržljive i dugotrajne. Takođe, patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne standarde. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Jednostavno održavanje i čistoća enterijera

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Dovoljno je samo da ih obrišete vlažnom krpom ili ih operete pod vodom kako biste ih vratili u sjajno stanje. Takođe, rub patosnice ima visinu od 12 mm, što dodatno osigurava da prljavština i tečnost ostanu na patosnici, čineći enterijer vašeg automobila čistim i urednim.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne, savršeno priležu
  • Dodatna sigurnost uz fiksatore
  • Dugotrajne i izdržljive
  • Jednostavno održavanje
  • Visokokvalitetni materijali
  • Čiste i uredne unutrašnjosti vozila
  • Modernog dizajna
  • Preciznih dimenzija

Ne čekajte više, zaštitite enterijer svog vozila sa Gumene patosnice Honda CR-V Hybrid (2017-) – Zubri 221824. Svojom visokokvalitetnom izradom, dizajnom i dugotrajnošću, ove patosnice će vam pružiti udobnost i sigurnost tokom vožnje. Iskoristite jedinstvenu priliku i obezbedite svoj set danas.

Napomena: Ukoliko niste sigurni da li ove gume patosnice odgovaraju vašem modelu vozila, slobodno nas kontaktirajte radi dodatnih informacija.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja