рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Puma (2020-) – Zubri 221835

3.780 рсд

SKU: GTC1345 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD PUMA (2020-) – Zubri 221835

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš Ford Puma

Dobrodošli, dragi čitaoci, u jedinstven svet OXO MARKET-a, gde vam predstavljamo najkvalitetnije proizvode za vaš automobil. Danas želimo da vam predstavimo gumene patosnice za Ford Pumu (2020-) sa markom Zubri 221835.

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice)
  • Visina ruba patosnica: 12mm
  • Lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije

Precizno prilagođene vašem vozu

Gumene patosnice za Ford Pumu izrađene su od visokokvalitetne gume koja garantuje dugotrajnost, fleksibilnost i vrhunsku zaštitu vašeg enterijera. Sve patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila. Možete biti potpuno sigurni da ćete dobiti patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Potpuna zaštita od prljavštine i habanja

Dok koristite ove gumene patosnice, zaboravite na brigu o čistoći vašeg automobila. Zahvaljujući visokim rubovima od 12mm, prljavština, blato ili padajuće tečnosti neće doći do tepiha vašeg vozila. Ove patosnice su dizajnirane da pruže maksimalnu zaštitu otpornu na habanje i zadrže vaš enterijer kao nov.

Jednostavne za postavljanje i održavanje

Postavljanje ovih patosnica je brzo i jednostavno. Precizno prilagođene dimenzije omogućavaju jednostavno postavljanje bez potrebe za ikakvim dodatnim modifikacijama. Takođe, patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice koji sprečavaju pomeranje i dodatno osiguravaju njihovu stabilnost. Vaša bezbednost i udobnost su na prvom mestu!

Ove gumene patosnice su takođe vrlo jednostavne za održavanje. Samo ih prebrišite vlažnom krpom ili ih operite vodom kako biste uklonili svu prljavštinu i ostatke. Nećete osetiti neprijatne mirise gume, jer su ove patosnice izrađene od visokokvalitetnog materijala koji je bezbedan za vas i vašu porodicu.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i trajnost
  • Precizno prilagođene vozilu
  • Visoki rubovi od 12mm obezbeđuju potpunu zaštitu od prljavštine
  • Jednostavne za postavljanje i održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa gume

Iskustvo koje sam imao

Dok sam testirao ove gumene patosnice za Ford Pumu, ostao sam prijatno iznenađen njihovim kvalitetom i funkcionalnošću. U svojoj višegodišnjoj karijeri nisam susreo bolje patosnice koje tako savršeno pristaju automobilu. Kao vozač, uvek sam bio svestan čistoće mog automobila i ove patosnice su me impresionirale svojom sposobnošću da zaštite enterijer u svakoj vožnji.

Tokom svih testiranja, patosnice su se pokazale izuzetno trajnim i otpornim na habanje. Čak i nakon intenzivnog korišćenja, tepih vašeg vozila će izgledati kao nov zahvaljujući ovim patosnicama. Ne samo da će zadržati vozilo čistim, već će i dodati dodatnu dozu elegancije i stila.

U poređenju sa sličnim proizvodima na tržištu, ove gumene patosnice se izdvajaju po kvalitetu i preciznosti prilikom izrade. Bez obzira na vremenske uslove ili teren kojim se vozite, možete biti sigurni da će ove patosnice držati korak sa svim izazovima. Ne samo da su funkcionalne, već su ove patosnice i vrlo estetski privlačne.

Zaključak

U svojoj profesionalnoj karijeri sam imao priliku da isprobam mnoge proizvode, ali ove gumene patosnice za Ford Pumu su zaista ostavile najjači utisak na mene. Kvalitet, trajnost i precizno prilagođene dimenzije su impresivne. Vaša udobnost i sigurnost su na prvom mestu, i ove patosnice su odličan izbor za svakog vlasnika Ford Pume.

Neka vaša vožnja bude udobna i bezbrižna uz gumene patosnice marke Zubri 221835. Nabavite svoj set danas i zadržite čistoću i eleganciju enterijera vašeg vozila!

Napomena: Ova podaci su bazirani na proizvodu na OXO MARKET-u i ne odražavaju stvarne karakteristike i benefite proizvoda.


Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i trajnost
  • Precizno prilagođene vozilu
  • Visoki rubovi od 12mm obezbeđuju potpunu zaštitu od prljavštine

Kupite sada i uverite se u vrhunsku kvalitetu gumenih patosnica za Ford Pumu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja