рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Mondeo II (2007-2010) – Zubri 215864

3.780 рсд

SKU: GTC2112 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD MONDEO II (2007-2010) – ZUBRI 215864

Izuzetnog kvaliteta, prilagođene vašim potrebama

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice bez mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaši Ford Mondeo II (2007-2010)
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visina ruba od 12mm osigurava čistoću enterijera
  • Izuzetno lake za održavanje
  • TÜV sertifikovane i odobrene od strane Evropske Unije

Gumene patosnice su jedan od verovatno najčešćih dodataka koje možete pronaći u automobilu. Upravo zato je važno imati kvalitetne patosnice koje će pružiti zaštitu i dugovečnost vašem vozilu. Imao sam priliku da isprobam gumene patosnice za Ford Mondeo II (2007-2010) od brenda Zubri 215864 i oduševljen sam rezultatima.

Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta. Kada sam prvi put otvorio pakovanje, odmah sam primetio da one nemaju neprijatne mirise koje često susrećete kod jeftinijih patosnica. Zubri 215864 je zaista uložio trud u pravljenje patosnica koje su prijatne za korišćenje.

Ono što posebno izdvaja ove gumene patosnice je to što su tipske i originalne, što znači da su pravljene specifično za Ford Mondeo II (2007-2010). Kada sam ih postavio u svoje vozilo, primetio sam koliko se perfektno uklapaju i odgovaraju dimenzijama. Nema potrebe za modifikacijama ili prilagođavanjem – jednostavno se postavljaju i čvrsto stoje na mestu.

Za dodatnu stabilnost, ove patosnice imaju fiksatore na prednjim patosnicama. To znači da se neće pomerati tokom vožnje, obezbeđujući vam sigurnost i udobnost. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, pružajući joj duži vek trajanja i veću otpornost na habanje.

Visina ruba od 12mm na ovim patosnicama je sjajna karakteristika. Ona pomaže u zadržavanju prljavštine i tečnosti unutar patosnice, čime se čuva čistoća enterijera vašeg vozila. Sve što vam je potrebno je jednostavno očistiti patosnice i vratiti ih u sjajno stanje.

Gumene patosnice Zubri 215864 su veoma lake za održavanje. Zahvaljujući visokokvalitetnoj gumi visoke gustine, održavanje je jednostavno i brzo. Uklonite prljavštinu, prebrišite patosnice i budite spremni za sledeću vožnju.

Naravno, važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TÜV sertifikovane i da svi materijali koji su korišćeni u njihovoj proizvodnji su na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ovo je još jedna potvrda kvaliteta i sigurnosti koje vam donose ove patosnice.

U ponudi imamo gumene patosnice za Ford Mondeo II (2007-2010) u različitim bojama – crna, antracit (tamno-siva) i bež. Izaberite boju koja najbolje odgovara vašem stilu i enterijeru.

Cena koju vidite je za kompletnu garnituru – set od dve prednje i dve zadnje patosnice. U nekim slučajevima, set može da sadrži samo prednje dve patosnice, što zavisi od modela i tipa automobila. Izaberite set koji odgovara vašem vozilu.

Na kraju, želim da istaknem prednosti gumenih patosnica za Ford Mondeo II (2007-2010) – Zubri 215864:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice bez mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaši Ford Mondeo II (2007-2010)
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visina ruba od 12mm osigurava čistoću enterijera
  • Izuzetno lake za održavanje
  • TÜV sertifikovane i odobrene od strane Evropske Unije

Narudžbom ovih gumenih patosnica, obezbedićete svom vozilu vrhunsku zaštitu i udobnost. Ne čekajte, već danas poručite svoj set gumenih patosnica za Ford Mondeo II (2007-2010) – Zubri 215864 i uživajte u vožnji sa stilom.

[ORDER NOW]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja