рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Grand C-Max (2010-2019) – Zubri 215184

3.780 рсд

SKU: GTC2154 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD GRAND C-MAX (2010-2019) – Zubri 215184

Izuzetno kvalitetne, originalne patosnice za Vaš automobil!

Auto patosnice od gume su izuzetnog kvaliteta i nemaju neprijatne mirise. Odlikuje ih precizan dizajn koji savršeno odgovara Vašem modelu automobila. Patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. U setu se dobijaju dve prednje i dve zadnje patosnice.

Modernog dizajna i visoke funkcionalnosti

Gumene patosnice za Ford Grand C-Max su modernog dizajna i dostupne su u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Fiksatore na prednjim dve patosnice dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Njihove dimenzije su precizno prilagođene Vašem automobilu, što omogućava savršeno prijanjanje i zaštitu unutrašnjeg prostora vozila.

Visokokvalitetni materijali i bezbednost

Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni prilikom njihove proizvodnje nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni u kvalitet ovih patosnica.

Završni detalji i cena

Rub patosnica je visine 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera Vašeg vozila. Cena koju vidite odnosi se na kompletnu garnituru patosnica, odnosno set od četiri patosnice. Napominjemo da je zemlja uvoza ovih patosnica Češka.

Kako biste videli našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica, posetite stranicu ovde.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne i originalne patosnice
  • Lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Precizan dizajn i odlično prilagođene dimenzije

Dodajte u korpu i uživajte u vrhunskim gumanim patosnicama za Vaš Ford Grand C-Max!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja