рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Connect Tourneo (2013-) Prednje – Zubri 218822

3.240 рсд

SKU: GTC1759 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD CONNECT TOURNEO (2013-) PREDNJE – ZUBRI 218822

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Ford Connect Tourneo (2013-) Prednje – Zubri 218822 su izuzetnog kvaliteta, pružajući vam vrhunsku zaštitu i udobnost za vaš automobil. Njihov visok kvalitet garantuje da ćete biti zadovoljni njihovom izdržljivošću i dugotrajnošću.

Precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez obzira na to da li vozite Ford Connect Tourneo, ove gumene patosnice savršeno će se uklopiti u enterijer vašeg vozila.

Dostupne u različitim bojama

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete odabrati boju koja najbolje odgovara vašem stilu i preferencijama.

Sveobuhvatna zaštita i praktičnost

Set patosnica se sastoji od dve prednje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži i zadnje patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, pružajući vam savršeno prileganje i zaštitu za vaš automobil.

Dodatna sigurnost i učvršćivanje

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Laka za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Napravljene su od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva.

TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje da su prošle sve sigurnosne provere i da su bezbedne za upotrebu. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Povoljna cena za vrhunski kvalitet

Cena koju vidite je za 1 set gumenih patosnica, koji će vam pružiti sveobuhvatnu zaštitu i udobnost za vaše putovanje.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Posetite našu prodavnicu kako biste videli našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica za različite automobile i modele. Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za zaštitu i stilizovanje vašeg vozila.


PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje precizno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna sigurnost i učvršćivanje
  • Laka za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu
  • Pristupačna cena

Nabavite gumene patosnice Ford Connect Tourneo (2013-) Prednje – Zubri 218822 i uživajte u zaštiti i udobnosti za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja