рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Linea (2007-2018) – Zubri 214774

3.780 рсд

SKU: GTC2142 Kategorije: ,

Gumene patosnice Fiat Linea (2007-2018) – Zubri 214774

Gumene patosnice za vaš Fiat Linea

  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice)
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila
  • Fiksatore na prednje dve patosnice za dodatnu učvršćenost i sprečavanje pomeranja (fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno)
  • Ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja patosnice
  • Ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije
  • Visina ruba patosnice od 12mm čuva čistoću enterijera vašeg vozila
  • Izuzetno lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilana
  • TUV sertifikovane i materijali su na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Gumene patosnice Fiat Linea (2007-2018) – Zubri 214774 su pravi izbor za vaš automobil. U mom iskustvu, ove patosnice pružaju izvanrednu zaštitu za podne površine vašeg vozila. Uz njih, ne morate da brinete o prljanju ili oštećenjima enterijera, jer su izrađene od visokokvalitetne gume koja je veoma izdržljiva.

Patosnice su tipske i potpuno odgovaraju vašem Fiat Linea, što znači da će se savršeno uklopiti u prostor za noge vozača i putnika. Bez obzira na stil vožnje, ove patosnice će ostati sigurno na svom mestu zahvaljujući fikserima koji su fabrički ugrađeni na prednje dve patosnice. To znači da je montaža veoma jednostavna i neće zahtevati nikakve dodatne modifikacije automobila.

Jedna od najvećih prednosti ovih gumene patosnica je njihova visina ruba od 12mm. Ovaj visoki rub sprečava da prljavština, voda ili pesak dospeju na podne površine vašeg vozila. Takođe, gumena guma je veoma laka za održavanje i neće imati neprijatan miris poput nekih jeftinijih alternativa.

Kupovina ovih patosnica je pametna investicija za vaš automobil. Rekao bih da su ove patosnice neophodne za svakodnevnu upotrebu. U mom slučaju, ove patosnice su pokazale izuzetnu izdržljivost čak i nakon dugotrajne upotrebe. Bez obzira da li se radi o kišovitom ili sunčanom vremenu, ove patosnice će pružiti pouzdanu zaštitu za podne površine vašeg Fiat Linea.

Jedna stvar koju bih želeo da istaknem jeste da su ove patosnice TUV sertifikovane. To znači da su prolazile stroge bezbednosne standarde i da su napravljene od materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice sigurne za upotrebu i neće predstavljati rizik po vaše zdravlje ili okolinu.

U zaključku, Gumene patosnice Fiat Linea (2007-2018) – Zubri 214774 su definitivno vredna investicija za vaš automobil. U mom iskustvu, ove patosnice su se pokazale vrlo pouzdanima i izdržljivima. Pružaju izvanrednu zaštitu za podne površine vašeg vozila, uz moderne dizajn i visokokvalitetne materijale. Ne samo da će vaše vozilo izgledati bolje, već će i ostati čisto i očuvano tokom dužeg vremenskog perioda.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna proizvodnja od gume visoke gustine
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vozilu
  • Izuzetno izdržljive i lake za održavanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja