рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Fiat Ducato (2006-2014),(2014-) – Zubri 214950

3.780 рсд

SKU: GTC2099 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FIAT DUCATO (2006-2014),(2014-) – ZUBRI 214950

Gumene patosnice za Fiat Ducato su vrhunskog kvaliteta i ne otpuštaju neprijatne mirise. Ove patosnice su specifično dizajnirane za ovaj model automobila i savršeno odgovaraju dimenzijama i obliku enterijera. Sa setom gumene patosnice, vaš Fiat Ducato će izgledati moderno i elegantno, dok istovremeno pruža visok nivo zaštite enterijera.

Specifikacije

  • Tipske gumene patosnice za Fiat Ducato (2006-2014),(2014-)
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Dubina ruba patosnice: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Boje: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela vozila)
  • TUV sertifikovane

Bezbednost i udobnost

Gumene patosnice za Fiat Ducato su izrađene od visokokvalitetne gume koja je veoma fleksibilna i izdržljiva. Njihova specijalna konstrukcija omogućava lako održavanje i sprečava zadržavanje neprijatnih mirisa gume. Ove patosnice su bezbedne za korišćenje i odgovaraju svim sigurnosnim standardima propisanim od strane Evropske Unije.

Odgovarajući dizajn

Sa gumenim patosnicama za Fiat Ducato, vaše vozilo će dobiti sofisticiran izgled. Patosnice su tipske i precizno odgovaraju dimenzijama enterijera ovog modela automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali zavisno od modela vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Sve patosnice su opremljene fiksatorima koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se povećao njen vek trajanja.

Povećana zaštita enterijera

Gumene patosnice za Fiat Ducato ne samo da pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i habanja, već i zadržavaju čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice sprečavaju prljanje tepiha i osiguravaju da unutrašnjost automobila izgleda uredno i čisto. Samo ubacite ove gumene patosnice u vaš Fiat Ducato i uživajte u njihovoj funkcionalnosti i estetici.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipski dizajn koji savršeno odgovara Fiat Ducato automobilima
  • Fiksatore za dodatnu stabilnost i sigurnost
  • Ojačana vozačeva patosnica za veći vek trajanja
  • TUV sertifikovane
  • Lako održavanje
  • Bezbedne za korišćenje

Naručite svoj set gumenih patosnica za Fiat Ducato već danas i učinite da vaš automobil izgleda elegantno, dok pružate maksimalnu zaštitu enterijera. Ovo je investicija koja se isplati, jer ćete uživati u njihovoj funkcionalnosti dugi niz godina.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja