рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice DS7 Crossback E-tense (2017-) – Zubri 222349

4.680 рсд

SKU: GTC1050 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DS7 CROSSBACK E-TENSE (2017-) – ZUBRI 222349

Izvanredan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice Zubri su vrhunskog kvaliteta, izrađene od gume koja ne emituje neprijatne mirise. Ove gumene patosnice su prilagođene specifičnostima modela DS7 Crossback E-tense (2017-), pružajući savršeno pristajanje i zaštitu vašem vozilu.

Tipske patosnice – Originalno i precizno dizajnirane

Veoma važno je da patosnice odgovaraju vašem vozilu. Zubri gumene patosnice su tipske, što znači da su originalne i dizajnirane specifično za model DS7 Crossback E-tense (2017-). Ne morate brinuti da će patosnice biti prevelike ili premale – one su savršeno dimenzionirane za vaš automobil.

Elegantan dizajn u crnoj, antracit ili bež boji

Moderan i elegantan izgled patosnica čini ih ne samo funkcionalnim, već i estetski privlačnim. Zubri gumene patosnice dostupne su u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, koje se biraju u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, ove patosnice će sigurno doprineti poboljšanju izgleda unutrašnjosti vašeg automobila.

Savršeno prilagođene zaštitne patosnice

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Fiksatori na prednjim patosnicama obezbeđuju dodatno prijanjanje i sprječavaju njihovo pomeranje. Dodatno ojačan vozačevu patosnicu produžava njen vek trajanja. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama – ove patosnice savršeno odgovaraju za DS7 Crossback E-tense (2017-).

Visokokvalitetni materijali i visina ruba od 12mm

Gumene patosnice Zubri izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Njihov rub ima visinu od 12mm, što garantuje da će vaše vozilo ostati čisto i uredno. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće ostaviti neprijatan miris gume u vašem vozilu, za razliku od nekih patosnica nižeg kvaliteta. Takođe je bitno napomenuti da su Zubri gumene patosnice TUV sertifikovane i da su svi korišćeni materijali bezbedni i odobreni od strane Evropske Unije.

Cena za kompletan set patosnica

Navedena cena važi za set gumene patosnice DS7 Crossback E-tense (2017-) – 1 set se sastoji od prednjih i zadnjih patosnica. Možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski proizvod po povoljnoj ceni.

Pogledajte i druge modele gumene i tepih patosnice

Ukoliko tražite patosnice za druge modele vozila, imamo širok asortiman gumenih i tepih patosnica u ponudi. Posetite našu internet prodavnicu i pronađite pravu patosnicu za vaše vozilo.

Video prikaz patosnica u upotrebi za DS7 Crossback E-tense (2017-)

Da biste bolje vizualizovali izgled patosnica nakon postavljanja, pogledajte naš video prikaz gde možete videti kako izgledaju patosnice na modelu DS7 Crossback E-tense (2017-). Ovi video zapisi pružaju jasnu sliku o izgledu i praktičnosti patosnica.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice za savršeno prilagođavanje
  • Elegantan dizajn u različitim bojama

Ne propustite priliku da zaštitite unutrašnjost vašeg vozila i pružite mu elegantan izgled. Poručite gumene patosnice DS7 Crossback E-tense (2017-) – Zubri 222349 već danas!

[PORUČITE OVDE]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja