рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Sandero/Stepway (2018-) – Frogum 402263

3.780 рсд

SKU: GTC1370 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA SANDERO/STEPWAY (2018-) – FROGUM 402263

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš automobil

Gumene patosnice Dacia Sandero/Stepway (2018-) – Frogum 402263 su savršene patosnice koje će učiniti da vaše vožnje budu udobnije i prijatnije. Sa njima, vaš automobil će biti zaštićen od prljavštine, vlage i ogrebotina koje svakodnevno donosi ulazak u vozilo. Ove gumene patosnice su namenski dizajnirane za Dacia Sandero/Stepway (2018-) automobile, što znači da savršeno odgovaraju njihovim dimenzijama i oblicima.

Kvalitetne i bezbedne patosnice za vaše vozilo

Jedna od ključnih karakteristika ovih auto patosnica je njihova izuzetna kvaliteta. Izrađene su od visoko kvalitetne gume koja je fleksibilna i dugotrajna. Njihova precizna izrada garantuje savršeno prijanjanje na pod vozila. Takođe, gumene patosnice su bezbedne za korišćenje, jer su TUV sertifikovane i proizvedene od materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije.

Savršeno prilagođene patosnice za vaš automobil

Set gumenih patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su specifično dizajnirane za Dacia Sandero/Stepway (2018-) automobile. Može se desiti da za određene modele automobila postoji mogućnost da set sadrži samo prednje dve patosnice. Važno je napomenuti da su patosnice tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Dodatna ojačanja za veću izdržljivost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se obezbedila maksimalna izdržljivost i produžio vek trajanja patosnice. Osim toga, prednje dve patosnice poseduju i fiksatore koji dodatno sprečavaju njihovo pomeranje i čine vožnju još sigurnijom. Nema potrebe za dodatnim modifikacijama kako bi se patosnice postavile, jer svaka garnitura savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Dugotrajnost i jednostavno održavanje

Gumene patosnice Dacia Sandero/Stepway (2018-) – Frogum 402263 su jednostavne za održavanje, što je još jedan veliki plus. Mogu se lako očistiti i održavati u besprekornom stanju. Njihova visoka gustina materijala omogućava da patosnice budu izuzetno fleksibilne, ali istovremeno i izdržljive. Osim toga, ne morate brinuti o neprijatnim mirisima koji često prate jeftinije gumene patosnice, jer su ove patosnice potpuno bez mirisa.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta
  • Precizno prilagođene za Dacia Sandero/Stepway (2018-) automobile
  • Dodatna ojačanja za veću izdržljivost

Uzmite nove gumene patosnice i unapredite svoje iskustvo vožnje!

Sada kada znate sve o gumenim patosnicama Dacia Sandero/Stepway (2018-) – Frogum 402263, vreme je da unapredite svoje iskustvo vožnje. Zaštitite svoj automobil od prljavštine i ogrebotina, i uživajte u udobnosti koju ove patosnice pružaju. Ne čekajte više, nabavite svoj set gumenih patosnica danas!

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska


Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.


Napomena: Ova opis proizvoda je napisan na osnovu dostupnih podataka i iskustava. Može se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda. Za tačne informacije, molimo vas da se konsultujete sa prodavcem na OXO MARKET stranici.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja