рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Logan (2021-) – Zubri 222754

4.320 рсд

SKU: GTC1048 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA LOGAN (2021-) – Zubri 222754

Gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za automobil Dacia Logan (2021-) – Zubri 222754 su izuzetne kvalitete i nisu opterećene neprijatnim mirisima. Ove patosnice su samo za vas, kako bi vaše iskustvo vožnje bilo ugodnije i udobnije.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Dacia Logan (2021-) automobil. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Boja patosnica može biti crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Za određene modele automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, ove patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna stabilnost i sigurnost

Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fikseri su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Vaše zadovoljstvo vožnjom je naš prioritet, zato smo se pobrinuli za svaki detalj.

Lak za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Visina ruba patosnice je 12mm što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise koji se ponekad javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Naša pažnja je usmerena ka vašem zadovoljstvu i udobnosti tokom vožnje.

Sertifikovano i sigurno

Gumene patosnice su proizvedene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, one su sertifikovane od strane TUV-a, što potvrđuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Sve korišćene materijale u proizvodnji ovih patosnica su odobrile i Evropska Unija i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS).

Specifikacija:

  • Model: Dacia Logan (2021-) – Zubri 222754
  • Boja: Crna/antracit/bež (zavisno od modela)
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela)
  • Visina ruba: 12mm

Prednosti

  • Izuzetna kvaliteta materijala
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Precizno izrađene za vaš tip vozila
  • Dodatna stabilnost i sigurnost
  • Lak za održavanje
  • Bezbednost potvrđena sertifikatom TUV
  • Moderan dizajn koji se uklapa u unutrašnjost
  • Produženi vek trajanja vozačeve patosnice
  • Visok rub za dodatnu čistoću

Uzmite svoj set gumene patosnice za Dacia Logan (2021-) – Zubri 222754 i uživajte u potpunoj udobnosti i zaštiti vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja