рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Logan (2012-) – Zubri 218404

3.780 рсд

SKU: GTC1508 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA LOGAN (2012-) – ZUBRI 218404

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš automobil

Gumene patosnice su neophodan dodatak za svakog vozača koji želi da očuva čistoću enterijera svog vozila. Ako tražite kvalitetne gumene patosnice za vaš Dacia Logan (2012-) automobil, Zubri 218404 je pravi izbor za vas.

Izuzetan kvalitet, bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice Zubri 218404 su izrađene od visokokvalitetene gume visoke gustine. Ove patosnice su ne samo trajne i izdržljive, već su i potpuno bezbedne za upotrebu u vašem vozilu. Za razliku od jeftinih alternativa, ove gumene patosnice nemaju neprijatan miris koji može da ometa uživanje u vožnji.

Jednostavna instalacija i savršeno pristajanje

Gumene patosnice Zubri 218404 su tipske i originalne. To znači da su specijalno dizajnirane tako da savršeno odgovaraju vašem Dacia Logan automobilu. Sve što trebate da uradite je da ih postavite na odgovarajuća mesta i fiksirajte ih uz pomoć integrisanih fiksatorki. Na taj način, patosnice će ostati na svom mestu i neće se pomerati tokom vožnje.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Maštate o enterijeru vašeg vozila koji će biti moderan i elegantan? Gumene patosnice Zubri 218404 upravo su ono što vam je potrebno. Sa svojim modernim dizajnom i preciznim dimenzijama, ove patosnice će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila. Bez obzira na to da li želite crne, antracit (tamno-sive) ili bež patosnice, Zubri 218404 pruža vam izbor boje koja najbolje odgovara vašem stilu i preferencijama.

Bezbednost na prvom mestu

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Zubri 218404 gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Takođe, svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi Evropske Unije, što znači da se ne trebate brinuti o potencijalno štetnim supstancama u vašem vozilu.

Jednostavno održavanje

Da li želite patosnice koje su lake za održavanje i ne zahtevaju posebnu pažnju? Zubri 218404 gumene patosnice su upravo takve. Izrađene od visokokvalitetne fleksibilne gume, ove patosnice se jednostavno čiste i ne zadržavaju prljavštinu. Tako ćete uvek imati čist enterijer bez mnogo truda.

Cena i ponuda

Navedena cena odnosi se na 1 set gumene patosnice. Sa ovim setom, dobićete dve prednje i dve zadnje patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Dacia Logan (2012-) automobilu. Ukoliko želite da pogledate i druge gumene i tepih patosnice, OXO MARKET ima široku ponudu proizvoda za vas.

PREDNOSTI:

  • Gumene patosnice visokog kvaliteta
  • Izuzetno pristajanje uz vaš Dacia Logan (2012-) automobil
  • Bezbedne i bez neprijatnih mirisa

Daljim akcijama vlasnik može obezbediti još popusta i povoljnosti.

Uverite se i sami u kvalitet ovih gumene patosnice i pružite vašem vozilu zaštitu koju zaslužuje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja