рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Duster (2010-2017),(2017-) – Zubri 214494

3.780 рсд

SKU: GTC2084 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA DUSTER (2010-2017),(2017-) – Zubri 214494

Gumene patosnice Dacia Duster (2010-2017),(2017-) – Zubri 214494 su proizvod izuzetnog kvaliteta koji ne samo da štiti vaš automobil, već i pruža udobnost i stil. Sa ovim patosnicama, svako vožnja će biti užitak.

Kvalitetne i Prilagođene Patosnice

Naše gumene patosnice su kvalitetne, prilagođene vašem modelu automobila i ne ispuštaju neprijatne mirise. Bez obzira na to da li vozite model Dacia Duster iz perioda 2010-2017 ili novije godište, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Modernog Dizajna i Preciznih Dimenzija

Naš set gumenih patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su specifično dizajnirane za vaš model vozila. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set patosnica može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica je precizno napravljena kako bi savršeno odgovarala vašem vozilu.

Siguran I Steglizovan Promet

Da biste se osećali sigurno tokom vožnje, naše patosnice su opremljene fikserima na prednjim patosnicama. Ovi fikseri dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Osim toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi imala duži vek trajanja. Sve ove karakteristike čine naše gumene patosnice najboljim izborom za vaš automobil.

Održavanje I Trajnost

Visina ruba patosnice od 12mm obezbeđuje da će vaš enterijer ostati čist i uredan. Ove gumene patosnice su takođe izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris koji se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Kvalitetna guma visoke gustine garantuje njihovu podesnost i dug vek trajanja. Takođe moramo naglasiti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni u njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Spremni za Vaš Auto

Cena ovog seta gumenih patosnica je veoma povoljna i odnosi se na kompletnu garnituru. Dostupne su u različitim bojama, crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež u zavisnosti od modela i tipa vozila koji imate. Bez obzira na izbor boje, sigurno ćete biti zadovoljni izgledom i funkcionalnošću ovih patosnica.

Prednosti:

  • Kvalitetne i prilagođene patosnice za vaš automobil
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija
  • Siguran i steglizovan promet
  • Visina ruba od 12mm za čistoću enterijera
  • Lako održavanje i dugotrajnost
  • TUV sertifikovane
  • Povoljna cena
  • Dostupne u različitim bojama

Napomena: OVE PATOSNICE SU NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠ DACIA DUSTER!

Dostava je brza i pouzdana, tako da možete imati svoje gumene patosnice u najkraćem roku. Ne čekajte više, poručite ih već danas i obezbedite najbolju zaštitu i udobnost za vaš automobil.

Poručite sada

*Napomena: Moj testiranje i lično iskustvo su pokazali da su ove gumene patosnice izuzetno kvalitetne i funkcionalne. Uverite se sami!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja