рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen SpaceTourer (2016-) elipse – Zubri 221093

3.780 рсд

SKU: GTC1296 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN SPACETOURER (2016-) ELIPSE – ZUBRI 221093

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš Citroen SpaceTourer

Auto patosnice su jedan od neophodnih dodataka koji čine vožnju udobnijom i čuvaju unutrašnjost vašeg automobila od prljavštine, vlage i habanja. Ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i pružaju visok nivo zaštite za vaš Citroen SpaceTourer.

Prednosti gumenih patosnica

1. Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Ove gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna. Njihova visoka gustina omogućava im da izdrže svakodnevnu upotrebu i pruže dugotrajnu zaštitu. Takođe, važno je napomenuti da ove patosnice nemaju neprijatan miris koji se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta.

2. Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Svaka garnitura gumenih patosnica je tipska i originalna, što znači da nedvosmisleno odgovaraju za vaš Citroen SpaceTourer (2016-). Dimenzije patosnica su precizno prilagođene vašem automobilu, tako da se savršeno uklapaju i pružaju maksimalnu zaštitu za unutrašnjost vašeg vozila.

3. Dodatne funkcionalnosti za veću sigurnost i trajnost

Vaša sigurnost i udobnost su nam veoma važni. Zbog toga smo dodali fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje tokom vožnje. Ojačani rub patosnica garantuje da će čistoća unutrašnjosti vašeg vozila biti sačuvana, dok povećana visina od 12mm osigurava da prašina, prljavština i vlaga neće dopreti do tepiha.

Specifikacije:

  • Boja: Crna
  • Zemlja uvoza: Češka
  • Set patosnica koji se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice

Zašto odabrati ove gumene patosnice?

Ukoliko želite kvalitetne gumene patosnice koje pružaju izuzetnu zaštitu za unutrašnjost vašeg Citroen SpaceTourer-a, onda su ove patosnice pravi izbor za vas. Njihov moderni dizajn, precizne dimenzije i dodatne funkcionalnosti čine ih idealnim dodatkom za vaš automobil.

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Ne propustite priliku da zaštitite i ulepšate unutrašnjost svog Citroen SpaceTourer-a uz ove izuzetne gumene patosnice.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
– Dodatne funkcionalnosti za veću sigurnost i trajnost

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja